Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vozni red

Za vrijeme praznika ZET mijenja raspored linija

26.03.2015., Zagreb - Autobusna stanica na Glavnom kolodvoru ZET-ove linije 268 za Veliku Goricu. Photo: Grgur Zucko/PIXSELL
Autor
Sandra Golemac
30.03.2015.
u 08:02

Na blagdan Uskrsa, kao i na Uskrsni ponedjeljak, primjenjivat će se nedjeljni raspored vožnji ZET-ovih tramvaja i autobusa

Tramvajski i autobusni vozni red, poručuju iz ZET-a, tijekom proljetnih školskih praznika bit će prilagođen prometnoj potražnji.

– Od danas pa do petka 3. travnja, tramvaji će radnim danom voziti uz izmijenjene rasporede i to na linijama koje uobičajeno prometuju intenzivnije – istaknuo je Tomislav Jurić, glasnogovornik ZET-a, te dodao da se raspored neće mijenjati na linijama 1, 4, 8, 13 i 15.

I na većini autobusnih linija, gdje prometna potražnja to dopušta, vozni red bit će prilagođen, no ondje gdje za to postoji potreba, gradski autobusi će voziti prema uobičajenom rasporedu radnoga dana. Iz ZET-a savjetuju svim građanima da prije putovanja provjere aktualni red vožnje kako ne bi došlo do nesporazuma.

Na nadolazeći blagdan Uskrsa, kao i na Uskrsni ponedjeljak, primjenjivat će se nedjeljni raspored vožnji. Termine vožnji tijekom proljetnih školskih praznika mogu se provjeriti i na službenoj stranici Zagrebačkog električnog tramvaja. 

Komentara 3

RA
ravko1952
08:45 30.03.2015.

U naslovu "praznik". u tekstu blagdan što i je ispravno. Puno to govori o urednicima koji pišu naslove.

Avatar comparator
comparator
08:53 30.03.2015.

Zet je isti kao HŽ . Ta firma ke koma. Ma Zagreb je koma. Zašto ? Jer tramvaj vozi tamo gdje bi trenao autobus a autobus gdje bi trebao tramvaj. Linije su nepovezane a tramvaj ti zbriše pred nosom kad siđeš iz busa. Treba prodati linije privatnicima i kvit.

ZA
zambezi
08:23 30.03.2015.

To je sasvim u redu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije