Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gužve na cestama

Vozači, naoružajte se strpljenjem! Na zagrebačkoj obilaznici kolona 21 kilometar

Gužve na naplatnoj postaji Lučko u smjeru mora
Foto: Igor Šoban/PIXSELL
1/4
11.10.2019.
u 16:42

Na autocesti A3 između čvorova Lučko i Ivanja Reka u smjeru istoka zbog radova stvorila se kolona u pokretu dugačka 21 kilometar

Čak 21 kilometar duga je kolona u pokretu na zagrebačkoj obilaznici, odnosno autocesti A3 između čvorova Lučko i Ivanja Reka u smjeru istoka pa je HAK upozorio vozače na strpljenje i pojačan oprez. Do gužve je došlo zbog radova na cesti.

Osim toga, kod čvora Ivanja Reka (most Sava) u smjeru Bregane (zapada) vozi se usporeno, zbog prometne nesreće (vozila su na zaustavnom traku u zoni radova).

Prometna nesreća dogodila se i na 96. +300 km između čvorova Kraljevački Novaki i Ivanja Reka u smjeru Zagreba gdje se također stvara gužva.

Foto: Screenshot/Google Maps

HAK je upozorio da je pojačan promet u gradovima, na prilaznim i obilaznim cestama. Vozačima savjetujemo da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama te održavaju sigurnosni razmak između vozila.

Na pojedinim dionicama autocesta i ostalih cesta u tijeku su radovi na obnovi ili izgradnji kolnika te košnje, pa vozače molimo za strpljenje i upozoravamo ih da poštuju privremenu prometnu signalizaciju i ograničenja brzine.

Gužva je i na riječkoj obilaznici, odnosno autocesti A7 gdje je pojačan promet kod čvora Matulji u oba smjera.

VIDEO Koliko vrijede vozačke dozvole

Ključne riječi

Komentara 4

TR
Trnjanec
17:46 11.10.2019.

Koja bu*ala je odlučila 2 trake pretvoriti u 4 na mostu? Naravno da je prometni kolaps kad ne mogu dva auta proći jedan kraj drugog, a kamoli auto i kamion.

AF
AfganistanskiHrvat
18:03 11.10.2019.

Grdonačelniče, hvala što zapošljavate stručne i pametne ljude.

Avatar miyamoto
miyamoto
19:13 11.10.2019.

Ako ste zapeli u koloni, nemojte prostačiti pred suputnicima jer je ionako situacija stresna. Umijeće izdržavanja svake nedaće je odlika smirenih ljudi. Pustite pjesmu Bosutskih bećara, klapu Cambi i sl. Nipošto turbofolk jer izaziva agresivna ponašanja te stalno izlaženje iz vozila

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije