Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Eldorado za čokoljupce

VIDEO U Kraševom Choco&Cafeu odaberete sastojke i kreirate svoju čokoladu

Zagreb: Otvoren novi Kraš Chocho Caffe
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/19
03.12.2021.
u 18:12

Concept store kojim se Kraš vraća u srce metropole u godini obilježavanja svoje 110. obljetnice ima i posebnu adventsku ponudu

Zagrebački su čokoljupci dobili jučer svoj eldorado. Na Jelačićevu trgu, u prostoru nekadašnje Male kavane, otvoren je Kraš Choco&café, kafić i trgovina s ponudom čokolada, torta, napitaka i slatkiša s Kraševim potpisom. Prvi put u Hrvatskoj postavljen je i Choco Creator, pogon gdje možete naručiti izradu čokolade po svome ukusu i sami odabrati sastojke.

-Time smo željeli nagraditi 110 godina ljubavi Zagrepčana prema našim proizvodima. Čokolada od 100 grama košta dvadeset kuna. Pripremamo je od premium čokolade s 50 posto kakao dijelova. Kupci mogu odabrati tri od ponuđenih 18 sastojaka koje potom miješamo u čokoladu, a potom sve stavljamo u frizer na pola sata da se stisne. Nakon toga kupac dobiva personaliziranu čokoladu koju može pokloniti ili odmah pojesti - objašnjava Marko Dujmović, tehnolog iz Kraša specijaliziran za čokoladu. 

Sastojci u ponudi su orašidi i sezonske slastice poput đumbira te Kraševi slatkiši poput Bananka i Kiki gumenih medvjedića. Uz Choco maker u kafiću-trgovini mogu se kušati i torte inspirirane Kraševim slatkišima, čokoladni dražeji te ručno rađene praline. 

Concept store kojim se Kraš vraća u srce metropole u godini obilježavanja svoje 110. obljetnice ima i posebnu adventsku ponudu. Na terasi će se izrađivati fritule s preljevom od bajadere te služiti topli napici i shooteri s Dorina čokoladom. Predstavljen je i novi hit proizvod, namaz od bajadere i poklon bajadere s pakovanjem u obliku Orašara. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije