Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PUKNUĆE CIJEVI

VIDEO Sanacija u tijeku: Evo kako izgleda zagrebačka Selska cesta dan nakon poplave

Mateja Ježovita
27.09.2021.
u 10:23

Na teren će izaći i popisivači koji će obilaziti kuće i popisivati svu nastalu štetu

Sanacija na zagrebačkoj Selskoj cesti od jučerašnjeg puknuća cijevi i dalje je u tijeku, a ulica je od križanja s Ozaljskom ulicom do kazališta Trešnja zatvorena za promet.

Podsjetimo, jučer ujutro na terenu su bili vatrogasci, kao i djelatnici Vodoopskrbe i odvodnje koji su imali ukupno 19 intervencija ispumpavanja vode iz podrumskih stanova i garaža. Do puknuća magistralne cijevi je došlo nešto poslije 6 sati na kućnom broju 173, a poplavljene su i okolne ulice. 

S terena izvještava novinarka Mateja Ježovita. 

Kako je najavio zamjenik gradonačelnika Luka Korlaet, na teren će izaći i popisivači koji će obilaziti kuće i popisivati svu nastalu štetu koja bi se putem osiguranja trebala isplatiti građanima. 

Autobusna linija 109, koja inače prolazi ovim dijelom, trenutačno prometuje obilaznim putem

Komentara 2

TM
trade_mark
11:21 27.09.2021.

pokojni gospodin bi to riješio tako što bi se po cijeloj duljini selske izgradilo desetak fontana koje bi služile kao ispušni ventili, pa se ovakve stvari ne bi dešavale.

Avatar Džo.Senilio
Džo.Senilio
10:46 27.09.2021.

Podrška popisivanju štete kako bi porezni obveznici sanirali štetu koju je prouzročila nesposobnost preduzeća kojeg plaćaju porezni obveznici 🤡

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije