Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
trešnjevka

Obiteljski festival u parku uz ilustracije, pokuse, jazz

21.09.2021.
u 13:00

Klinci će uživati u raznim sadržajima

Kreativne i književne radionice, jazz-koncert, suvremeni ples... Raznovrstan je program ovogodišnjeg, devetog izdanja Obiteljskog festivala u parku koji organizira Centar za kulturu Trešnjevka. Ulaz je besplatan, a program koji se održava na dvije lokacije počinje u subotu u 10 sati.

Prvi je punkt, dakako, park Stara Trešnjevka, koji će, među ostalim, udomiti Festival dječje knjige na kojem će biti predstavljanje slikovnice Tee Vidović nazvane “Šarene priče” te organizirati radionica ilustracija. Festival uključuje i “bookcrossing” pa će se moći saznati kako se pridružiti jedinstvenoj svjetskoj knjižnici bez članarine i polica te besplatno nabaviti dobro štivo, a tu su i demonstracije znanstvenih pokusa, puhanje balona od sapunice, igre uz edukaciju o stablima u parku, izrada lutkica naprstaka od papira...

Druga je lokacija atrij CeKaTe-a, gdje će se od 18 do 20 sati održati jazz-koncert “Život je lijep” na kojem nastupa mezzosopranistica Iskra Stanojević Koški uz klavirsku pratnju Petra Ćulibrka, a potom i predstava suvremenog plesa “Samoizolacija u 40 minuta” čiji je autor i izvođač varaždinski umjetnik Jura Ruža.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije