Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OVAKO ĆE IZGLEDATI

Veliki zaokret: Tomašević odustao od kredita, iz proračuna će se graditi megazgrada s 300 stanova i vrtićem

24.10.2023.
u 11:13

Blagajna se, kažu, znatno oporavila pa se više neće koristiti model u kojem je komunalna megatvrtka dizala kredit za objekt, a Grad ga preuzimao na leasing. Zgrada u Podbrežju moći će primiti 1000 ljudi, bit će visoka 8 katova, a procjenjuje se da će stajati 40 milijuna eura. Uz nju, planira se i jedan od dva dječja vrtića. Istražili smo kakvi su još planovi s novim gradskim naseljem.

Komentara 38

Avatar Le-Freak
Le-Freak
11:33 24.10.2023.

Zgrada je strašna. Podsjeća na "dobra" stara jugovremena i smještaj za socijalne slučajeve. Žao mi onih koji će tu "morati" živjeti.

DI
dino85
11:31 24.10.2023.

Ovakve zgrade je gradio i Honeker u DDR-u, takozvani Platenbau u Istočnoj Njemačkoj.

Avatar nisam_robot
nisam_robot
12:13 24.10.2023.

Zar smo sada stvarno toliko nisko pali da će ljudi opet morati u takvim građevinama živjeti. Ili je to smještaj za novopridošle arhitekte, zubare i inženjere?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije