Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEPOZNAT UZROK

Vatrogasci spašavali ljude iz goruće kuće u Zagrebu, žena se onesvijestila

Sedmero ljudi spašeno je iz požara koji je zahvatio stan na drugom katu zgrade u Palmotićevoj ulici u centru Zagreba
Foto: Emica Elvedji/PIXSELL
13.05.2022.
u 08:51

JVP Zagreb je dojavu o požaru kuće zaprimio oko 1:20.

Zagrebački vatrogasci imali su mnogo posla noćas. U požaru kuće na Jarunu gorio je krov kuće površine 10 x 10 m, a vatra se proširila i na prvi kat.

Hitna pomoć zbrinula je dvije osobe koje su ujedno i vlasnici kuće, a jedna od njih pala je u nesvijest. Osim ljudi, vatrogasci su iznijeli iz kuće i plinsku bocu.

Ona je na otvorenom hlađena i kontrolirano je ispušten sadržaj, kazali su nam vatrogasci.  Dojavu o požaru primili su noćas oko 1:20, a na teren je izašlo 19 vatrogasaca i šest vozila JVP-a Zagreb.

U ovom trenutku nije poznat uzrok požara.

VIDEO: Osijek: Prosvjed "Dosta!" u znak solidarnosti za prekid trudnoće Mirele Čavajde

Ključne riječi

Komentara 1

AN
And
09:01 13.05.2022.

Kako vi znate da je žena? Od kud vam pravo da je indetificirate rodno u njeno ime? Možda se izjašnjava kao ananas. Budite dosljedni u agendi koju provodite. Nema selektivno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije