Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Županijska tribina

Uživo o komunalnim problemima u Dugom Selu

16.01.2014.,Zagreb - Sesvete, Narodno sveuciliste, kvartovska tribina Vecernjeg lista.  Photo: Dalibor Urukalovic/PIXSELL
Dalibor Urukalovic/PIXSELL
04.02.2016.
u 20:58

Jednosatna rasprava na kojoj građani imaju priliku postavljati svoja pitanja, iznijeti probleme u svojoj ulici, kvartu i gradu održat će se u utorak 9. veljače

Nakon kratke stanke i tribina u svih sedamnaest gradskih četvrti, tri županijska grada – Velike Gorice, Samobora i Zaprešića – Večernjakov tim nastavlja održavati Večernjakove tribine po županijama.

Jednosatna rasprava na kojoj građani imaju priliku postavljati svoja pitanja, iznijeti probleme, ali i prijedloge za poboljšanje života u svojoj ulici, kvartu i gradu održat će se u utorak 9. veljače, a ova tribina namijenjena je stanovnicima Dugog Sela.

Večernjakova tribina počinje u 18 sati u dvorani gradske vijećnice, Josipa Zorića 1, Dugo Selo. Pozivamo sve građane da dođu na tribinu i postave pitanje koje ih žuljaju. Kada će se i gdje urediti nova dječja igrališta, kada će se asfaltirati Ulica Katarine Zrinski i Odvojak Ulice Tome Kapetana, što je s ulaganjem u školske i sportske objekte, hoće li se i kada urediti glavna prometnica kroz grad Dugo Selo samo su neka od pitanja koje interesiraju stanovnike Dugog Sela i na koja će za trajanja tribine odgovarati gradonačelnik Stipo Velić, pročelnici gradskih ureda, ali i predstavnici gradskih tvrtki. Sve do utorka, sat prije početka rasprave, stanovnici svoja pitanja, prijedloge i probleme mogu poslati unaprijed na mail: gradska@vecernji.net ili svoje pitanje postaviti pozivom na broj telefona :01/ 6300-455.

Tako prikupljena pitanja bit će odgovorena u tiskanom i internetskom izdanju Večernjaka u idućih mjesec dana, koliko će Večernjakov tim pratiti sva događanja u gradu. Svi oni koji zbog vremenskog ograničenja neće stići svoja pitanja postaviti na samoj tribini moći će ih u pisanom obliku ubaciti u Večernjakovu kutiju koja će se nalaziti ispred ulaza u dvoranu. Večernjakov tim i nakon tribine nastavit će pratiti sva događanja u Dugom Selu, ali i realizaciju projekata koja su gradonačelnik i njegovi suradnici obećali Večernjakovim čitateljima.

Upravo našim čitateljima namijenjena je Večernjakova tribina koja nikako nije mjesto političkih prepucavanja ni nadmudrivanja, nego prilika građanima da u neposrednoj komunikaciji doznaju odgovore na svoja pitanja i informiraju se o najznačajnijim projektima u njihovu gradu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije