Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Požar

Unatoč brzoj intervenciji vatra "progutala" stan na Trnju

požar
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/6
20.02.2012.
u 15:02

Vatra je opustošila cijeli stan, sve je izgorjelo – objasnio je dežurni vatrogasni djelatnik ističući da je stan u trenutku izbijanja vatre bio prazan pa nema ljudskih žrtava

Svega nekoliko minuta bilo je potrebno vatrenoj buktinji da "proguta" stan u zagrebačkom naselju Trnje unatoč naporima vatrogasaca da je obuzdaju. Oko 11.53 sata vatrogasci su primili dojavu o požaru na drugom katu u stambenoj zgradi Ulice 3. Pile 27 te su vrlo brzo intervenirali sa 24 djelatnika i sedam vozila. No, vatra se bila dobro rasplamsala pa su napori zagrebačkih vatrogasaca na terenu bili usmjereni na zaustavljanje njezina širenja na ostale stanove.

– Vatra je opustošila cijeli stan, sve je izgorjelo – objasnio je dežurni vatrogasni djelatnik ističući da je stan u trenutku izbijanja vatre bio prazan pa nema ljudskih žrtava.

Trenutačno jedna vatrogasna ekipa dežura uz stambenu zgradu gdje je izbio požar, a djelatnici PUZ-a obavljaju očevid.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije