Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STARE CIJEVI

U Zagrebu jutros pukle čak 3 vodovodne cijevi! Bez vode na Trešnjevci, u Centru i Sesvetama

ILUSTRACIJA
Igor Kralj/PIXSELL
04.01.2022.
u 08:30

Problemima s vodovodom, čini se, nikad kraja, a cijevi iz dana u dan pucaju k'o kokice

Sada već gotovo svako jutro, toliko često pucaju vodovodne cijevi u Zagrebu. Danas su Zagrepčani bez vode ostali na čak tri mjesta. U centru grada, zatim na zapadu, točnije na Trešnjevci i na krajnjem istoku, u Sesvetama

– U tijeku su sanacije puknuća cjevovoda u Ulici kralja Stjepana Tvrtka u središtu grada i na Zagrebačkoj cesti u Sesvetama te je dio potrošača bez vode. Opskrba pitkom vodom osigurana je autocisternama. Bez vode je i dio potrošača u Klanječkoj i okolnim ulicama na Trešnjevci – objavili su iz Zagrebačkog holdinga.

Podsjetimo, gradonačelnik Tomislav Tomašević najavio je sanaciju problematičnog zagrebačkog vodovoda, među ostalim i u više milijardi teškom projektu aglomeracije.

>> Pogledajte: Zagreb: U Svetoj Klari automobilom udarila u betonski zid i završila na krovu!

Ključne riječi

Komentara 33

VI
vidum
09:33 04.01.2022.

Dok je Miki bio gradonačelnik, sve je delalo. Otkad je Tomašević, sve u rasulu.

TO
tomotomo
10:04 04.01.2022.

I cijevi su protiv Tomeka i (ne)Možemo😆

BI
billynik
10:31 04.01.2022.

I što je opet kriv Bandić, samo sada nitko ne prosvjeduje a kad bi se to dogodilo dok je Bandić vodio grad Tomašević bi odmah doveo ekipu da prosvjeduje. Neznalice i licemjeri.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije