Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PUKNUĆE CJEVOVODA

Oglasio se Holding: 'U tijeku je normalizacija, ekipe su reagirale odmah'

Foto: Dario Topić
1/8
28.12.2021.
u 16:32

Podsjetimo, problemi s dotrajalom zagrebačkom infrastrukturom ne prestraju. Naime, ovo je već peti put ovaj mjesec da u Zagrebu pucaju cijevi. Četiri puta u zadnja 4 tjedna došlo je do puknuća vodovodne, a prije 15 dana došlo je i do puknuća vrelovodne cijevi.

Cijelo jutro stanovnici Ribnjaka i Langovog trga imali su problema s vodoopskrbom. Razlog? Još jedno u nizu puknuća vodovodnih cijevi.Do puknuća cijevi ovaj puta došlo je noćas u 2:35 sati, a sve se dogodilo ispod u Ulici Ribnjak zbog čega je tramvajski, ali i sav drugi promet bio obustavljen. 

Zagrebački Holding poslijepodne se oglasio priopćenjem.

- Ekipe Vodoopskrbe i odvodnje su odmah po puknuću pristupile sanaciji te je u 12:30 sati normalizirana vodoopskrba na predmetnom području. Za vrijeme trajanja radova opskrba vodom na lokaciji kvara bila je osigurana autocisternom. U 13 sati gradilište je predano podružnici Zagrebačke ceste na sanaciju kolnika, koja je izvedena do 15 sati. - poručuju iz Holdinga.

Foto: Dario Topić

Čistoća je u međuvremenu oprala sanirani kolnik, a ZET prekontrolirao tramvajsku prugu. U tijeku je normalizacija tramvajskog prometa na linijama 8 i 14  koje ponovno prometuju do Mihaljevca. Uspostavljena je i tramvajska linija 15, a autobusi koji su vozili kao supstitucija na relaciji Kaptol – Mihaljevac povučeni su u garažu.

Podsjetimo, problemi s dotrajalom zagrebačkom infrastrukturom ne prestraju. Naime, ovo je već peti put ovaj mjesec da u Zagrebu pucaju cijevi. Četiri puta u zadnja 4 tjedna došlo je do puknuća vodovodne, a prije 15 dana došlo je i do puknuća vrelovodne cijevi.

>> Pogledajte: U Zagrebu opet pukla cijev! Bez vode centar grada, tramvaji preusmjereni!

Ključne riječi

Komentara 2

DO
doktorica
12:14 29.12.2021.

dotrajale cijevi ,mostove,prometnice treba obnoviti,a ne graditi fontane i Potenkimova sela

MP
Mali Pero
18:14 28.12.2021.

Bio sam "prolazeći" građanin ZG-a i silno mu želim sve najbolje a to nije bio pokojni. No zar Vam nije ta ERUPCIJA pucanja (još malo pa; "RAFALNA") malo-puno ČUDNA ??? Rade radnju ONI koji su upravljali POKOJNIM a preko njegaa ZG-om. Ne daj se ZAGREBE i Vi koji shvaćate tko što radi. Imate MLADOST I PAMET na čelu GRADA !!! Podržite ih, udružite se i učinite ZG onakvim kakav treba biti !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije