Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

U svoj grad stiže SVETI NIKOLA

Sveti Nikola
29.11.2022.
u 12:33

Što je dječji život bez Svetog Nikole ili još bolje što je Zagreb bez grada u kojem će i ove godine, 5. i 6. prosinca zavladati upravo on Sveti Nikola. I to u jednom posebno zabavnom i šljokičastom prostoru, ispred ulaza u najbolji i najveći dječji zabavni park u Hrvatskoj Amazinga.

Čarolija Grada Svetog Nikole organizira portal WISH MAMA, jedinstven po svemu a prije svega po projektu GRAD SVETOG NIKOLE, koji se osmi put organizira za djecu, roditelje, bake i sve one koji vole u srcu ostati mali, a ipak tako veliki.

Ove godine, ulicama GRADA SVETOG NIKOLE zaplesat će vile i likovi iz bajki, uz radionice za djecu i roditelje, koncerte i nastupe dječjih zborova, lutkarske predstave i plesne skupine.

Edukativni i ekološko osmišljen program u GRADU SVETOG NIKOLE, WISH MAMA prije svega posvetila je našim najmlađima ali jednako mogu uživati i svi koji se tih dana početkom adventa, žele prošetati ulicama grada bajki i čarolije – GRADOM SVETOG NIKOLE. A u tom gradu, u svom kutku dočekat će vas on, dobar i darova pun – Sveti Nikola.

U programu će sudjelovati: Miss4Miss - modna revija s poznatim mamama i njihovom djecom, Dječji zbor Kikići, te program iznenađenja Happy Minutes - darivanje djece. 

Mnogobrojne eko, edukativne, sportske i kreativne radionice, poput čarobne blagdanske šume osmišljene su tako da će klinci naprosto uživati u svakoj.

I nešto potpuno novo – u kulinarskoj radionici radimo kolač Svetog Nikole po tajnoj recepturi koju samo Nikola zna. I vile pomoćnice koje će uz djecu i roditelj izraditi ovaj mirisni blagdanski kolač.

Humanitarnu akciju Djeca Hrvatske za djecu Klaićeve – Želim ti osmijeh zaokružit ćemo, već tradicionalno, posjetom Klinici za dječje bolesti Zagreb (Klaićevoj bolnici), gdje ćemo s našim partnerom Muzejom grada Zagreba i Svetim Nikolom posjetiti djecu i darovati ih, kako bismo ih bar na trenutak u tim bolničkim danima odveli u svijet bajki i čarolija.

Pokrovitelji GRADA SVETOG NIKOLE su:

Grad Zagreb, Ministarstvo rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike, Hrvatska gospodarska komora, Zaklada Hrvatska za djecu, Međunarodni institut za klimatske aktivnosti i Globalna concierge agencija Quintessentially-London.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije