Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Zagreb ZG Vijesti

U Sesvetskoj Sopnici će niknut 250 novih stabala: Pridružite se sadnji

Na prostoru od gotovo 60.000 četvornih metara
16. listopada 2020. u 12:51 1 komentara 545 prikaza
Foto: Zelene i plave Sesvete
Pogledajte galeriju 1/2

Na 60.000 četvornih metara niknut će novih 250 stabala, i to 85 različitih vrsta, u Sesvetskoj Sopnici. Najavljeno je tako na jutrošnjoj konferenciji za medije u sazivu Udruge Zelene i plave Sesvete. Konferencijom je najavljena sadnja stabala koja će se održati unutar obuhvata O.Š. Sesvetska Sopnica, uz potok Trnava te župnu crkvu Blažene Djevice Marije Anđeoske.

Konferencija za medije zagrebačkog Stožera civilne zaštite pred zatvaranjem su Galić: Grad će financijski pomoći udruzi Ženska pomoć sada

Cilj projekta je da jednog dana ovaj prostor zaprimi odlike arboretuma. Udruga je najavila da sudionike uz sadnju stabala očekuje glazbeni program u režiji Zabavnog radija i harfistice Doris Karamatić te sadržaj za najmlađe, a to je oslikavanje platnenih vrećica u suradnji s likovnom grupom Ostvarenje. S obzirom na veličinu prostora, pozivaju sve na sudjelovanje u sadnji, uz preporučene mjere predostrožnosti koje zbog epidemiološke situacije propisuje Stožer civilne zaštite.

Tri, dva, jedan – kuhaj!
Komentari ne staju! Gledatelji ovo zamjeraju pobjednici showa: 'Tužno. Trebala je to učiniti, nije fer'
Financijska pismenost
NOVA PARADIGMA
Financijska pismenost sve prepoznatija kao ključna životna vještina današnjice
  • nečešrazbojniče:

    Nadam se da su vodili računa o alergološkoj situaciji i drveću koje izaziva alergiju ili to teroristu i njegovim kriminalcima je to nepoznati pojam.