Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
85 vrsta

U Sesvetskoj Sopnici će niknut 250 novih stabala: Pridružite se sadnji

Foto: Zelene i plave Sesvete
1/2
16.10.2020.
u 12:51

Na prostoru od gotovo 60.000 četvornih metara

Na 60.000 četvornih metara niknut će novih 250 stabala, i to 85 različitih vrsta, u Sesvetskoj Sopnici. Najavljeno je tako na jutrošnjoj konferenciji za medije u sazivu Udruge Zelene i plave Sesvete. Konferencijom je najavljena sadnja stabala koja će se održati unutar obuhvata O.Š. Sesvetska Sopnica, uz potok Trnava te župnu crkvu Blažene Djevice Marije Anđeoske.

Cilj projekta je da jednog dana ovaj prostor zaprimi odlike arboretuma. Udruga je najavila da sudionike uz sadnju stabala očekuje glazbeni program u režiji Zabavnog radija i harfistice Doris Karamatić te sadržaj za najmlađe, a to je oslikavanje platnenih vrećica u suradnji s likovnom grupom Ostvarenje. S obzirom na veličinu prostora, pozivaju sve na sudjelovanje u sadnji, uz preporučene mjere predostrožnosti koje zbog epidemiološke situacije propisuje Stožer civilne zaštite.

Komentara 1

NE
nečešrazbojniče
18:00 17.10.2020.

Nadam se da su vodili računa o alergološkoj situaciji i drveću koje izaziva alergiju ili to teroristu i njegovim kriminalcima je to nepoznati pojam.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije