Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
višenamjenski

U ovoj dvorani će se rađati novi sportski asevi

Nova dvorana
Foto: Žarko Bašić/PIXSELL
Autor
Sandra Golemac
14.10.2014.
u 15:00

U Savskoj 137 otvorena novouređena dvorana od 600 četvornih metara, za razne sportove i s 200 sjedećih mjesta

Stolni tenis, karate, judo, hrvanje, taekwondo, šah, bridge, sportski ili rock’n’roll ples... samo je dio iz niza sportova koji su konačno dobili svoj prostor u Savskoj 137, gdje je jučer svečano otvorena novouređena višenamjenska dvorana od 600 četvornih metara, u prostorima Sportskog saveza Grada Zagreba. Dvorana ima dva ulaza, iz Savske i iz Lomničke ulice, svlačionice, tuševe i sanitarne čvorove za korisnike, ali i spremišta za sportsku opremu i rekvizite.

–Da je u Los Angelesu ne bi joj falilo ništa - istaknuo je gradonačelnik Milan Bandić prije rezanja vrpce s predsjednikom Sportskog saveza Grada Zagreba Nikolom Dragašem, te proglasio novu dvoranu otvorenom za korištenje.

Naglasio je, također, kako će školu stolnog tenisa voditi najtrofejniji hrvatski stolnotenisač Dragutin Šurbek.

–Sretan sam i ponosan što sam ovo doživio. U ovim će se prostorima rađati stolnoteniska izvrsnost hrvatske - najavio je Šurbek.

Dvorana je, naime, prilagođena i osobama s invaliditetom, a u dogovoru sa savezima koristit će se od 7 do 23 sata tijekom tjedna.

– Osim za sport, dvorana će se koristiti i za sjednice Skupštine sportskog saveza Grada Zagreba i granskih sportskih saveza, za seminare trenera, sudaca i slično. Opremljena je multimedijalnom opremom i ima kapacitet 200 sjedećih mjesta - kazao je Nikola Dragaš, predsjednik Sportskog saveza Grada Zagreba, te dodao kako će se savez truditi u poboljšanju ženskog kolektivnog sporta, odnosno, u uspostavi veće ravnopravnosti ženskog i muškog sporta.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije