Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Volonterske priče kroz objektiv

U KUC-u Travno otvorene izložba posvećena nesebičnosti volontera

Zagreb: Otvorena je izložba fotografija o volonterstvu u Kulturnom centru Travno
Foto: Slaven Branislav Babic/PIXSELL
1/2
20.06.2023.
u 08:34

Priliku za razgledavanje izložbe "Volonterske priče kroz objektiv" imat ćete do 30. lipnja

Izložba koja slavi ljepotu volontiranja otvorana je jučer u KUC Travno. Priliku za razgledavanje izložbe "Volonterske priče kroz objektiv" imat ćete do 30. lipnja. Ova izložba nije samo skup slika na zidu – ona je svjedočanstvo o snazi ljudskog duha, nevjerojatnoj moći da se učini promjena, ali i raznolikosti volonterskih aktivnosti, emocija i sitnih trenutaka ljubaznosti, hrabrosti i suosjećanja koji čine naš svijet ljepšim mjestom za život. 

Izložba je i podsjetnik na to koliko je važno doprinijeti svojoj zajednici i biti promjena koju želimo vidjeti u svijetu, a ujedno i prilika da naglasimo važnost volontiranja i zahvalnost prema svim volonterima koji nesebično doprinose zajednici. Neka vas priče volontera inspiriraju da se angažirate i činite razliku u svijetu oko sebe. Ulaz na izložbu je besplatan.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije