Naslovnica Zagreb ZG Život

U kotlu od 600 litara kuhat će se najbolji fiš u Hrvatskoj

Program će trajati od 14 do 18 sati u nedjelju, a glavni je dio natjecanje u pripremi fiša u kojem će sudjelovati čak 40 ekipa iz cijele Hrvatske
30. kolovoza 2018. u 12:09 5 komentara 504 prikaza
Foto: Sanjin Strukic/Pixsell

Najbolji fiš-paprikaš u Hrvatskoj kuhat će se u najvećem kotlu u zemlji, onom od čak 600 litara!

Posudica za ručak Roditelji oprez Otvorila posudicu za ručak svog djeteta, ono što je vidjela – užasnulo ju je

Prva gastronomska poslastica sprema se u nedjelju na 19. Svetonedeljskoj fišijadi koja će se održati na obali jezera Rakitje. Program će trajati od 14 do 18 sati, a glavni je dio natjecanje u pripremi najboljeg fiša u kojem će sudjelovati čak 40 ekipa iz cijele Hrvatske.

Pravila su takva da će se svakoj dodijeliti ista količina istih riba, a sve ostalo prepušteno je njihovoj mašti. Program organizira športsko-ribolovno društvo “Rak Rakitje” u suradnji s Gradom Sveta Nedelja, a vodit će ga Davor Dretar.

Fišijada PROMO Fišijada u Zagrebu: Cvjetni trg prepun baranjskih delicija

Posjetitelji će moći sudjelovati u raznim radionicama, degustacijama i igrama poput skakanja u vrećama.

>> Umorni ste i bezvoljni? Ovo je hrana koja će vam vratiti energiju!

1 / 10
-Ako se borite da ostanete budni na svome radnom mjestu, sigurno ste se već zapitali u čemu je problem. Koliko god kava popili, ništa vam ne može vratiti prijeko potrebnu energiju i stalno se osjećate loše i bezvoljno.
Goran Jančo je za svog partnera odabrao Croatia osiguranje
OSIGURANJE
Jančo: Stočarstvu smo posvetili svoje živote, pa farmu želimo sačuvati od rizika

A1 izdvaja za Vas

  • Vito:

    U fiš-paprikaš ide crvena paprika __ Što o tome imajunapisati mrzitelji partizana i komunističke crvene petokrake???

  • Vito:

    kuhat će se najbolji ::: Kako možete pisati da je najbolji, kad postoji mnogo ljudi koji uopće ne žele jesti riblje meso??? __ Njima je obična trava uz cestu bolja i od najboljeg fiš paprikaša, makar u tom fišu ima i paprike

  • Vito:

    kuhat će se najbolji ::: To su predrasude ili unaprijed dosuđivane titule. __ Kako nešto može biti u množini najbolje??? __ Može biti "među boljima", ili jedan od boljih", ali samo je jedan najbolji --- NAJ izražava stupanj nekog svojstva ... prikaži još!a --- ne možemo ga donijeti prije neovisnog i objektivnog suda dogovorenog pravilima __ Ako je najbolji, onda nema potrebe ostalim natjecatiljma bilo što kuhati od istog materijala i količina.