Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 111
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Javili se iz Ubera

'Trebalo nam je neko vrijeme, ali smo uspjeli – Zagreb je dom uber-X-u!'

uberX
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
1/2
22.10.2015.
u 17:13

Poduzetnik Saša Cvetojević prvi je putnik Ubera

Dolaskom na zagrebačko taksi-tržište, Uber je javnosti poslao priopćenje. "Trebalo nam je neko vrijeme, ali smo napokon uspjeli – Grad Zagreb, hrvatski glavni grad, od sada je dom uberX-u, povoljnom prijevoznom rješenju čija je svrha svima olakšati život.

Zagreb s ponosom radi na stvaranju održivog okružja za svoje građane, pa im tako nudi inovativne usluge, uzbudljive restorane, barove i klubove te bogata kulturna događanja i festivale. Iznimno smo uzbuđeni što smo ovdje u ovom živom i vitalnom gradu!

UberX u Zagrebu donosi ti cjenovno povoljne vožnje na dodir zaslona pametnog telefona. Potpuno su transparentne, s bezgotovinskim plaćanjima, i jednostavne za korištenje, a nema ni skrivenih troškova. Uz vašu podršku svakim danom ćemo poboljšavati uberX, a možete očekivati i još bolju uslugu. "

Iz Ubera navode da je njihov prvi putnik bio poduzetnik i anđeo ulagač Saša Cvetojević kojemu su pomogli da stigne do televizijskog studija koristeći pouzdaniju, udobniju i jednostavniju prijevoznu opciju.

>> Uberx stigao u Zagreb! Nova usluga prijevoza koja bi mogla pomrsiti račune i taksistima

Ključne riječi

Komentara 9

ZA
zagabria1
19:24 22.10.2015.

Po čemu bi Uber bio bolji od ostalih taksi službi. Isti vozači, isti auti, iste navike. Jedino nešto jeftinije od Cammeo (Cammeo će sigurno sniziti cijene), a naivci od vozača budu vozili po jeftinijoj cijeni iako im nitko ne plaća amortizaciju trošenje auta. Za napraviti dobar biznis uvijek moraš naći veću budalu od sebe.

MA
marko1238
15:37 23.10.2015.

Besplatna prva vožnja ako se registrirate s promo code-om: uberhrvatska Ili preko linka: https://www.uber.com/invite/uberhrvatska :-))

NE
Nemanadimak
17:50 22.10.2015.

Aplikacija stvorena da olaksa zivot svima. Onima koji eventualno krecu sami sa autom da podele troskove skupog goriva a oni koji traze prevoz da za svoj novac dobiju najbolje. Zasto uvijek neko mora zaradjivati velike novce na obicnim gradjanima? Tko se zeli taxirati skupim taxijem neka se taxira a tko zeli koristiti Uber, neka koristi Uber. Nije potrebna nikakva mrznja, ideja je odlicna i ja je podrzavam.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije