Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dobro za aute i građane

'Svježi' vjetar od veljače: Niže cijene u gradskim garažama

Javna garaža
Foto: Željko Lukunić/PIXSELL
20.12.2013.
u 10:15

Nakon jeftinijeg parkiranja na otvorenom od lipnja, od veljače iduće godine bit će povoljnije i parkiranje u garažama

Nakon što je u lipnju pojeftinio parkiranje u gradu, gradonačelnik Milan Bandić najavio je nova sniženja u veljači ili ožujku iduće godine, a za sve je zadužena nova direktorica Zagrebparkinga Ana Preost.

– Građani će osjetiti novi, svježi vjetar. Osim parkinga, snizit će se i cijene u garažama – rekao je Bandić. Podsjetimo, u lipnju, prije održavanja lokalnih izbora, gradonačelnik je pojeftinio parkiranje sa 10 na 8 kuna u prvoj, u drugoj zoni četiri kune, a u trećoj je cijena ostala dvije kune.

Besplatni udžbenici, jeftinije parkiranje i niže komunalije

Komentara 1

Avatar liquidsky
liquidsky
10:30 20.12.2013.

Što se htjelo plasirati ovom vijesti? Da će biti novih sniženja (što pozdravljam) ili je namjera tiho izvijestiti kako su već počele smjene svježih Bandićevih direktora?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije