Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Upoznavanje volontera

Svakog dana priča o jednom volonteru

Gunja
Foto: JCIZ
07.12.2015.
u 15:00

Internetska kampanja traje do 20. prosinca, a cilj je javnost upoznati s radom volontera

Koordinatore volontera, odnosno one koji su, kako kažu iz Volonterskog centra Zagreb, provedbom različitih programa dali znatan doprinos volonterskoj zajednici, moći će se upoznati putem internetske kampanje koja traje do 20. prosinca. Za kampanje nazvane "VIV – Very Important Volunteers" svakoga će se dana na portalu i Facebook-stranici zagrebačkog Volonterskog centra objaviti priča o jednom koordinatoru, čime će se građanima približiti njihova uloga u oblikovanju pozitivnih promjena u zajednici.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije