Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U Matici hrvatskoj

Sutra tribina o Marku i Vladimiru Veselici

14.11.2017.
u 14:33

Pod nazivom “Braća Veselica - neispričana priča“ Klub Sinjana Zagreb u 18 sati organizira tribinu o braći rodom iz Glavice kod Sinja.

Kakvu su ulogu u očuvanju hrvatskog identiteta u razdoblju od 1968. do 1990. godine imali Marko i Vladimir Veselica, poznati ekonomisti i političari govorit će se u Velikoj dvorani Matice hrvatske. Pod nazivom “Braća Veselica - neispričana priča“ Klub Sinjana Zagreb u 18 sati organizira tribinu o braći rodom iz Glavice kod Sinja.

S vremenskim odmakom njihov će utjecaj valorizirati Stipe Botica iz Matice hrvatske, Jakov Žižić s Fakulteta političkih znanosti, glavni urednik Večernjeg lista Dražen Klarić, Josip Mihaljević s Hrvatskog instituta za povijest te novinar i publicist Ivica Radoš. Također, na tribini se očekuje dolazak predsjednika Vlade Andreja Plenkovića te brojnih drugih, sadašnjih i bivših ministara i saborskih zastupnika, znanstvenika, književnika, liječnika...

Komentara 5

ĆU
Ćumpe
14:34 10.04.2021.

Uz samo rame radića starčevića tomislava zvonimira najveći hrvat u 20 st.. nesalomljiv sve za hr neka ti je laka hrvatska zemlja

Avatar Papatest
Papatest
18:27 14.11.2017.

Uz piće,hranu,pjesmu i pucnjavu,u sitnim satima ganga

IB
ibiza
23:12 14.11.2017.

da ali su oni bili za Hrvatsku i bili po zatvorima i na robiji

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije