Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U INTIMNOJ ATMOSFERI

Rundek i 'Ekipa 'nanizat će u KSET-u čak šest svirki, pet ih je već rasprodano

storyeditor/2022-10-06/PXL_180822_95201139.jpg
Duško Jaramaz/Pixsell
06.11.2022.
u 21:00

- U ovom vremenu manipulacije i strepnje treba nam povjerenja, igre i slavlja – poručuje Rundek

Ne jedan, ne dva, nego čak šest koncerata Darko Rundek & Ekipa održat će krajem ovog i početkom sljedećeg mjeseca u KSET-u. Ulaznice za pet svirki, a za svaku ih je večer bilo dostupno po 240, rasprodane su u tri dana pa je dodan i šesti koncert, 8. prosinca.

– Ima nekih stvari koje se mogu podijeliti, razmijeniti, zajedno doživjeti samo izbliza. Nevidljive su na velikoj sceni, ne možeš ih osjetiti preko zvučnika i ekrana, a u KSET-u smo dovoljno blizu za to. U ovom vremenu manipulacije i strepnje treba nam povjerenja, igre i slavlja – poručuje Rundek ususret 20. godišnjice albuma "Ruke" kojem će posvetiti glavninu programa uz pratnju vrhunskih glazbenika. 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Purgerdragovoljac
Purgerdragovoljac
12:44 08.11.2022.

Je li to onaj Rundek koji je plovio Jadranom i pjevao na brodu ''za spas Jugoslavije'' u vrijeme dok su nam već razarali domove?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije