Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVE DO 24.7.

Evo kako izgleda raskopano raskrižje Jukićeve i Savske i kako ga izbjeći

Foto: Goran Stanzl/Pixsell
1/23
03.07.2017.
u 11:49

Zbog sanacije tramvajskog kolosijeka u zoni raskrižja Savske ceste, Jukićeve i Vodnikove ulice, uvedena je privremena regulacija prometa u tom dijelu Zagreba koja je na snazi od 30. lipnja do ponedjeljka 24. srpnja u 4 sata,

Prilikom izvođenja radova sanacije tramvajskog kolosijeka u zoni raskrižja Savske ceste, Jukićeve i Vodnikove ulice, Savska cesta zatvorena je od Ulice Grada Vukovara do ulice I. Kršnjavoga, zbog čega u jutarnjim satima dolazi do gužve u okolnim ulicama

Podsjećamo, zbog sanacije tramvajskog kolosijeka u zoni raskrižja Savske ceste, Jukićeve i Vodnikove ulice, uvedena je privremena regulacija prometa u tom dijelu Zagreba koja je na snazi od 30. lipnja do ponedjeljka 24. srpnja u 4 sata, priopćili su na stranicama Grada.

Radovi utječu i na noćni tramvajski promet pa je autobus s brojem 32 u noći s nedjelje na ponedjeljak, s 2. na 3. srpnja, u oba smjera zaobilazio zonu radova Jukićevom ulicom, Ulicom Republike Austrije i Ilicom sve do Trga bana Josipa Jelačića, a zbog noćnih radova u Jurišićevoj također je vozio obilazno Praškom do Glavnog kolodvora te Ulicom kneza Mislava i dalje uobičajenom trasom do Borongaja.

Tramvajske linije 11, 12, 14 i 17 od nedjelje, 2. srpnja, ponovno prometuju Jurišićevom i Ulicom Franje Račkog, a zbog završne faze radova, autobusna supstitucija tramvaja noćne linije 32 nastavlja voziti obilazno Ulicom kneza Mislava, Draškovićevom te preko Glavnog kolodvora i Trga bana Josipa Jelačića i dalje u skladu s izmijenjenom trasom zbog radova na raskrižju Savske i Vodnikove. 

U noćima od ponedjeljka, 3. srpnja, do jutarnjeg izlaska vozila u ponedjeljak, 10. srpnja, umjesto tramvaja noćne linije 32 vozit će autobus sljedećom trasom:

Prečko – uobičajenom trasom tramvajske linije 32 do raskrižja Savske i Jukićeve – Ulica Andrije Kačića Miošića – Klaićeva – Ulica Republike Austrije – Ilica – Trg bana Josipa Jelačića – Praška – Glavni kolodvor – Draškovićeva – Ulica kneza Mislava – dalje uobičajenom trasom do Borongaja.

U smjeru Prečkog autobus vozi istom izmijenjenom trasom do Ulice Republike Austrije te nastavlja Jagićevom, Jukićevom i Savskom do krajnjeg odredišta.

Komentara 1

DE
deda1234
13:13 04.07.2017.

vauuu. kak super izgleda!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije