Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Zagreb ZG Vijesti

Evo kako izgleda raskopano raskrižje Jukićeve i Savske i kako ga izbjeći

Zbog sanacije tramvajskog kolosijeka u zoni raskrižja Savske ceste, Jukićeve i Vodnikove ulice, uvedena je privremena regulacija prometa u tom dijelu Zagreba koja je na snazi od 30. lipnja do ponedjeljka 24. srpnja u 4 sata,
03. srpnja 2017. u 11:49 1 komentara 5239 prikaza
Foto: Goran Stanzl/Pixsell
Pogledajte galeriju 1/23

Prilikom izvođenja radova sanacije tramvajskog kolosijeka u zoni raskrižja Savske ceste, Jukićeve i Vodnikove ulice, Savska cesta zatvorena je od Ulice Grada Vukovara do ulice I. Kršnjavoga, zbog čega u jutarnjim satima dolazi do gužve u okolnim ulicama

Neostvarene prometne želje 10 projekata koji bi riješili gradske gužve u Zagrebu – na čekanju

Podsjećamo, zbog sanacije tramvajskog kolosijeka u zoni raskrižja Savske ceste, Jukićeve i Vodnikove ulice, uvedena je privremena regulacija prometa u tom dijelu Zagreba koja je na snazi od 30. lipnja do ponedjeljka 24. srpnja u 4 sata, priopćili su na stranicama Grada.

Radovi utječu i na noćni tramvajski promet pa je autobus s brojem 32 u noći s nedjelje na ponedjeljak, s 2. na 3. srpnja, u oba smjera zaobilazio zonu radova Jukićevom ulicom, Ulicom Republike Austrije i Ilicom sve do Trga bana Josipa Jelačića, a zbog noćnih radova u Jurišićevoj također je vozio obilazno Praškom do Glavnog kolodvora te Ulicom kneza Mislava i dalje uobičajenom trasom do Borongaja.

Tramvajske linije 11, 12, 14 i 17 od nedjelje, 2. srpnja, ponovno prometuju Jurišićevom i Ulicom Franje Račkog, a zbog završne faze radova, autobusna supstitucija tramvaja noćne linije 32 nastavlja voziti obilazno Ulicom kneza Mislava, Draškovićevom te preko Glavnog kolodvora i Trga bana Josipa Jelačića i dalje u skladu s izmijenjenom trasom zbog radova na raskrižju Savske i Vodnikove. 

U noćima od ponedjeljka, 3. srpnja, do jutarnjeg izlaska vozila u ponedjeljak, 10. srpnja, umjesto tramvaja noćne linije 32 vozit će autobus sljedećom trasom:

Prečko – uobičajenom trasom tramvajske linije 32 do raskrižja Savske i Jukićeve – Ulica Andrije Kačića Miošića – Klaićeva – Ulica Republike Austrije – Ilica – Trg bana Josipa Jelačića – Praška – Glavni kolodvor – Draškovićeva – Ulica kneza Mislava – dalje uobičajenom trasom do Borongaja.

U smjeru Prečkog autobus vozi istom izmijenjenom trasom do Ulice Republike Austrije te nastavlja Jagićevom, Jukićevom i Savskom do krajnjeg odredišta.

javni bicikli svaki dan oko 500.000 vozila Nova ideja ZET-a kako smanjiti prometne gužve u Zagrebu! guzva (1) Dan uoči blagdana Blagdanska regulacija prometa uzrokovala velike gužve u Zagrebu Bijeg od vrućina Koje jezero biraju Zagrepčani? I Jarun i Bundek imaju svoje tabore
DIVA CIJELI DAN
Jedan dan u životu beauty novinarke – puno više od pisanja o cipelama