Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI PROBLEMI JUTROS

Puca na sve strane: U Zagrebu ulice u čak 5 kvartova ostale bez vode, cisterne su na terenu

Dijelovi Zagreba zbog puknuća cjevovoda ostali bez vode
Marko Lukunic/PIXSELL
27.02.2024.
u 10:52

Iz Zagrebačkog Holdinga mole građane za razumijevanje i strpljenje

U tijeku je privremeni prekid u opskrbi vodom u čak pet zagrebačkih kvartova. Tako su bez vode u četvrtima:  Peščenica, Gajnice, Črnomerec, Jelkovec i Gračani. Razlog prekida je puknuće cjevovoda, a bez vode tako je dio građana u ulici Donje Svetice (dio od Vugrovečke do Lupoglavske ulice), Oborovskoj ulici, do 12 sati, u Bolničkoj ulici te ulici Cerovec, do 13 sati, poručuju iz Zagrebačkog Holdinga.

Bez vode, zbog puknuća cjevovoda, je i dio potrošača u ulici Rimski put s odvojcima, do 11 sati te ulici Isce-Grabeščak i to do 14 sati, a vodu danas prijepodne neće imati ni pojedini stanovnici kvartova Maksimir i Medveščak.

– Zbog planiranih radova na vodoopskrbnom sustavu potrošači u dijelu Maksimirske ulice (od kbr. 86 do kbr. 88a) i dijelu ulice Augusta Harambašića (od kbr. 2 do kbr. 14) na Maksimiru​​​​​ će biti bez vode, a radovi će se odvijati u razdoblju od 08.30 sati do 11.00 sati – obavijesti su iz Vodoopskrbe i odvodnje. 

VEZANI ČLANCI:

Zbog planiranih radova u dijelu Ulice Stjepana Babonića (od kbr. 66 do kbr. 87) na Medveščaku neće biti vode i to od 08.00 do 12.00 sati.

VIDEO: FOTO/VIDEO Krš i lom u centru Zagreba! Ogromne gužve zbog sudara, tramvaji voze obilazno

Komentara 3

JE
Jegermeister
12:33 27.02.2024.

Koliko košta kvadrat stana koji svake godine ostane bez vode, grijanja ili struje najmanje 2-3 puta godišnje?A to će sada niti sve češće jer su neke instalacije stare više od 100 godina

TM
trade_mark
16:31 27.02.2024.

zašto ovaj gradonačelnik u dvije godine nije promijenio 3.230 km vodovodnih cijevi? šta je radio do sada? da je od početka mandata svaki dan promijenio 4,5 km vodovoda do sad bi sve bilo gotovo. ali ne, bandić je kriv... do kad će se izvlačiti na bandića? nesposobni aktivist!

MA
marcellus
20:33 27.02.2024.

Problem nisu cijevi, iako su od Marije Terezije. Problem je pritisak, odnosno nestručni ljudi u vodovodu koji ga reguliraju, jer je otjerao i otpustio sve koji znaju posao "jer ih je zaposlio Bandić" koji je 20 godina vladao Zagrebom pa je logično da su manje više svi zaposleni za njegovog mandata.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije