Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Lov na nekretnine

Prvi “open house”: zavirite u luksuznu američku kuću u Odri

Luksuzna američka kuća u Odri
Foto: Opereta nekretnine
1/4
24.11.2018.
u 07:30

Pet spavaonica, teretana, jacuzzi...Razgled je danas od 10 do 12 sati.

Bazen, sauna, teretana, nogometno igralište, teniski teren, voćnjak, dnevni boravak uređen kao u “Santa Barbari”, jacuzzi, wellness...

Sve to stalo je u kuću na Velikoj cesti u naselju Odra, koju su vlasnici, stariji bračni par, odlučili prodati.

Angažirali su ekipu iz Operete, jedne od vodećih zagrebačkih agencija za nekretnine, koji su se, kad su se zdanjem prošetali, odlučili na nesvakidašnji potez.

S obzirom na to da je luksuzna kuća građena u američkom stilu, prodaju su organizirali onako kako to čine u Americi te odredili datum za “open house”, i to prvi put u Zagrebu.

Vrata kuće otvorit će danas od 10 do 12 sati, a zainteresirani će se njome moći prošetati i razgovarati s agentima koji će im biti na raspolaganju za sva pitanja.

– Bračni je par još u kući, a kad se ona proda, preselit će se u susjedstvo. Živjeli su ovdje s tri kćeri, koje više nisu s njima, pa im za njih dvoje nije potrebno tako veliko zdanje. Sagrađeno je 2003., a sastoji se od podruma, prizemlja i kata, na kojemu je smješteno pet spavaćih soba i tri kupaonice – kaže Antonija Mikšić iz Operete.

Svaki je detalj interijera vlasnica, koja je rodom iz toga kraja, birala sama, a budući kupac moći će, dodaje Antonija Mikšić, kupiti i namještenu kuću, ovisno o tome kako se dogovore.

U sklopu razgleda organiziraju i radionicu izrade slastica bez šećera, brašna, jaja i margarina ili maslaca. Vodit će je Mihaela Brijak, koja zdrave slastice prodaje u svojoj trgovini “Raw Sweets”.

POGLEDAJTE VIDEO: Skrivene lokacije na Google mapama

Ključne riječi

Komentara 4

VO
vorda400
11:07 25.11.2018.

Nije to prva "open house" u N.zg i u podsljemenskoj zoni takvih kuća ima već zadnjih 20g ali projekt je totalna razlika naspram projekta niskoenergetske i pasivne kuće koje se grade po EU jer j.be se amerima za uštedu energije oni žive svoj san na tuđoj energiji

VI
Vito
09:51 24.11.2018.

Prvi “open house”: zavirite u luksuznu američku kuću u Odri ::: Zašto bismo išli u Odru, kad bolje uređene možemo vidjeti i na internetu???

DO
doktorica
14:16 24.11.2018.

a najbolje mi je pećnica ili tako nešto visoko da bi se moralo popeti na lojtre.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije