Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
autorski rock

Pronađite vrijeme za sebe. Večeras u Tvornici svira Rokolomotiva

Rokolomotiva
13.03.2014.
u 10:51

Bend u Tvornici kulture od 21 sat izvodi hitove s prvog albuma Rudijev blef, počev od sve popularnije Omare Beach, a svirat će i pjevati i druge autorske skladbe.

Glazbu im opisuju kao spoj mediteranskoga rocka i garažnog popa, sa čvrstom plesnom ritmikom i jakom autorskom poetikom.

Lanjski prvi singl Omara Beach, s prvog albuma Rudijev blef, harao je radijskim postajama, svugdje se čuo refren "Pronađi malo vremena za sebe", praćen bitlsovskim harmonijama i ozračjem koje pamtimo od R.E.M.-a...

Oni su Rokolomotiva, bend u sastavu Stipe Vidić (vokal i gitara), Rudolf Vučemilović (bas i vokal), Ivan Perić (gitara i vokal), Ivan Fistanić (bubanj), koji večeras nastupaju u Tvornici kulture, od 21 sat.

Rokolomotiva će na tom koncertu izvesti svoje autorske stvari sa spomenutog albuma, među kojima je i Marginalac, a koji se žanrovski svrstavaju u sve od power-popa sa jungleom, preko bregovićevskih balada do progressive rocka.

Čut ćemo večeras i nove pjesme s idućeg albuma benda, čije je snimanje zakazano za ljeto. Ulaz na koncert u Tvornici je 35 kuna.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije