Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
humana gesta

Priča sa zagrebačkog kolodvora koja vraća vjeru u ljude: Svaka čast divnoj osobi, ali tužno je to

Zakaj volim Zagreb/Screenshot
14.03.2023.
u 09:39

I dok su stotine odobravale u komentarima i pisali kako svaka čast tako humanom pojedincu u teškim vremenima, s druge strane nemali broj komentara ističe kako je tužno da je uopće takvo što potrebno.

Rastom cijena životnih troškova, hrane, potrepština, stanovanja, generlano svega onog što opterećuje kućni budžet sve je veći i porast siromaštva u društvu, a sve više ljudi teško si može priuštiti i ono najosnovnije poput obroka. Upravo stoga, gesta nepoznate osobe u kratko je vrijeme prikupila stotine pozitivnih reakcija.

Prije nekoliko dana u Facebook grupi Zakaj volim Zagreb objava jedne korisnice prikupila je gotovo dvije tisuće pozitivnih reakcija, lajkova i komentara. Članica grupe objavila je fotografiju na kojoj se vidi plastična vrećica s posudom za hranu koja stoji na metalnoj klupi unutar autobusne stanice na terminalu Glavni kolodvor.

Ono što je osvojilo sve je natpis na vrećici na kojoj je ostavljena ceduljica s porukom: "Višak gableca, Dobar tek :)" te u zagradi napomena kako se radi o osliću i blitvi.

Foto: Zakaj volim Zagreb/Screenshot

I dok su stotine odobravale u komentarima i pisali kako svaka čast tako humanom pojedincu u teškim vremenima, s druge strane nemali broj komentara ističe kako je tužno da je uopće takvo što potrebno, odnosno samu činjenicu da dio sugrađana ne može do obroka osim na taj način.

>> VIDEO: Nijemci zgroženi rastom cijena: 'Čak je i u Hrvatskoj život bolji'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije