Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Salva psovki

Poznati stomatolog poludio kad ga je policija upozorila na nepropisno parkiranje

Policija
Foto: Dusko Marusic/PIXSELL
1/2
20.06.2018.
u 16:35

U jednom trenutku stisnuo je papučicu gasa i počeo bježati policajcima u smjeru Maksimirskog stadiona, pa su policajci upalili svjetla i sirene i krenuli za njim.

Gospodine, nepropisno ste parkirali automobil - bilo je sve što su dvojica zagrebačkih policajaca u utorak navečer stigli reći poznatom zagrebačkom stomatologu i poduzetniku Stanku Jurilju (58) prije nego je ovaj na njih sasuo salvu psovki i uvreda toliko vulgarnih da policajci gotovo nisu mogli vjerovati što čuju.

"Plavci" koji su obavljali redovitu ophodnju oko 20.30 sati su u Bukovačkoj ulici uočili nepropisno parkirani Volkswagen Polo u kojem se nalazio i Jurilj. Kada su mu prišli te mu rekli kako bi trebao preparkirati vozilo stomatolog je potpuno poludio i krenuo ih vrijeđati, ali nije se zaustavio na tome. U jednom trenutku stisnuo je papučicu gasa i počeo bježati policajcima u smjeru Maksimirskog stadiona, pa su policajci upalili svjetla i sirene i krenuli za njim.

Sustigli su ga nekoliko stotina metara dalje u Kraljevićevoj ulici gdje se Jurilj odlučio zaustaviti. Ponovno su krenuli prema njemu, a on ih je iz samo njemu znanih razloga opet krenuo častiti uvredama i psovkama, a prema riječima jednog od očevidaca Jurilj je izgledao "poprilično pijano". Policajcima nije preostalo ništa drugo nego da ga privedu u postaju, a zanimljivo je i kako je poznati stomatolog za kojeg pacijenti uglavnom imaju samo riječi hvale odbio alkotest.

U policijskoj postaji se počeo žaliti na bolove u trbuhu zbog čega je pozvana i hitna, a na kraju je odvezen i u nekoliko stotina metara udaljen KBC Zagreb, a potom i u policijsku jedinicu za zadržavanje i prepratu na Senjaku gdje je proveo noć na triježnjenju. Naposljetku je priveden na Prekršajni sud gdje je zaradio prijave zbog kršenja niza prometnih propisa, narušavanja javnog reda i mira i vrijeđanja policijskih službenika.

Komentara 30

BR
Branimir55
16:55 20.06.2018.

Vrijeđanje i omalovažavanje policijskih službenika na dužnosti. Zatim za neopravdano napuštanje mjesta događaja. Vjerojatno i za upravljačem automobila pod utjecajem alkohola. Da je ovo normalna država bio bi smješten u hladovinu na tridesetak dana. Ovako dok to dođe do sudca ovaj se neće toga ni sjećati. Možda i sudac popravlja zube kod njega pa mu se izvine zbog uznemiravanja.

DU
Deleted user
16:44 20.06.2018.

To su naši akademski građani, obrazovani intelektualci😊.

BU
budan77
17:12 20.06.2018.

Nemojte se zavaravati da su stomatolozi casni ljudi! To je najveca gamad uz odvjetnike...gospoda koja misli da su vrijedni svega i svacega zato sto su zavrsili stomatoloski fakultet a da ne pricamo koliki su prevaranti. Vecina su alkoholicari pored toga sto su vjeciti duznici prvenstveno za usluge dentalnim tehnicarima koji sav posao za njih obavljaju a oni to preprodaju za 4x vece cijene svojim pacijentima uz samohvale pa ne cudi izjava da pacijenti za ovog imaju samo rijeci hvale. Ovaj je ocito vec u poodmakloj fazi alkoholizma obzirom da se ponio kako se ponio. Ne brinite, nece on biti u problemima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije