Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KORONAVIRUS

Ponovno velik broj zaraženih u Zagrebu, umrlo još 19 osoba

Zagreb: Cijepljenje protiv koronavirusa na Velesajmu
Slaven Branislav Babic/PIXSELL
28.12.2021.
u 14:05

Tijekom jučerašnjeg dana na cijepnim punktovima Grada Zagreba cijepljeno je 3739 osoba, od kojih 184 prvom dozom. Na Cijepnom punktu Velesajam danas je cijepljeno 1638 osoba, od toga 95 prvom dozom.

U Zagrebu je prema podacima HZJZ-a, u posljednja 24 sata zabilježeno 766 novozaraženih osoba koronavirusom, a tijekom jučerašnjeg  dana u bolnicama je umrlo 19 osoba, priopćio je u utorak Nastavni zavod za javno zdravstvo (NZJZ) "Dr. Andrija Štampar".

Od jučer su se od covid-19 infekcije oporavile 562 osobe.

U protekla 24 sata u Službi za kliničku mikrobiologiju NZJZ-a obrađeno je 910 uzoraka, od kojih je 409 bilo pozitivno. Tijekom jučerašnjeg dana, djelatnici Službe za epidemiologiju uspješno su kontaktirali 519 oboljelih osoba, a mjera samoizolacije izrečena je za 199 osoba.                    

Jučer je zbog pozitivnog nalaza testa na koronavirus kod 16 učenika i jednog pomoćnika u nastavi osnovnih škola te 10 učenika srednjih škola, izrečena mjera samoizolacije za 189 učenika osnovnih i 17 učenika srednjih škola u Zagrebu. 

U ordinacijama školske medicine cijepljeno je sedmero djece.

U domovima za starije i nemoćne osobe i drugim ustanovama socijalne skrbi na području Zagreba u protekla 24 sata novooboljeli su jedan korisnik i dva nezdravstvena djelatnika.

Tijekom jučerašnjeg dana na cijepnim punktovima Grada Zagreba cijepljeno je 3739 osoba, od kojih 184 prvom dozom. Na Cijepnom punktu Velesajam danas je cijepljeno 1638 osoba, od toga 95 prvom dozom.

>> Pogledajte: Velike gužve za cijepljenje na Velesajmu!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije