Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pozamašna zaliha

Policija zaplijenila više od 40 stabljika i 1,7 kilograma osušene marihuane kod Ivanić-Grada

Licencias marihuana retraso Illinois
Zbigniew Bzdak/Newscom/PIXSELL
22.09.2023.
u 11:28

Mušakrac je marihuanu uzgajao u dvorištu svoje kuće i na trima parcelima u Prelčecu

Zagrebačka policija prijavila je 38-godišnjaka koji je u dvorištu kuće i na trima parcelama u mjestu Prelčec zasadio 39 stabljika indijske konoplje i u kući skrivao 1,7 kilograma osušene marihuane pripremljene za preprodaju.

Policija je precizirala da je na parcelama u Prečecu kod Ivanić Grada pronađeno 30 stabljika marihuane visine od 55 do 220 centimetara. Još devet stabljika visine 15 do 75 centimetara policija je pronašla u osumnjičenikovu dvorištu, a u kući 1755 grama osušene marihuane te dvije digitalne vage s tragovima droge.

>>VEZANI ČLANCI: 

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku dok je kaznena prijava za neovlaštenu proizvodnju i promet drogama podnijeta nadležnom državnom odvjetništvu, kažu u policiji.

>>VIDEO: Tragedija u Osijeku: Policajac slučajno usmrtio djevojku iz svojeg pištolja

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije