Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nedjeljni koncert

Poetični Kwoon po prvi put nastupaju u Zagrebu

Kwoon
Kwoon
28.10.2013.
u 22:51

Uspoređuju ih s bendovima poput Sigur Ros, Explosions in the Sky i Godspeed you! Black Emperor

Pariški sedmeročlani post-rock bend Kwoon u nedjelju nastupa u zagrebačkom klubu Attack u sklopu programa Živ Žar Žur.

Kwoon su ime dobili po drevnoj kineskoj dvorani za borilačke vještine, a nastali su 2006. Iste godine snimljen je i njihov prvi album Tales and Dreams s kojim su oduševili brojnu publiku, te dobili izrazito pozitivne kritike za spot pjesme I lived on the Moon koji je i višestruko nagrađivan. Uspoređuju ih s bendovima poput Sigur Ros, Explosions in the Sky i Godspeed you! Black Emperor, a u međuvremenu su pridobili mnogobrojnu publiku i van granica svoje matične zemlje, te prvi put nastupaju i u Hrvatskoj u sklopu europske turneje.

>>Žene rasturaju: Njemački bend Candelilla nastupa u Attacku

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije