Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 31
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Luda kuća dupkom puna

Počastili ste nas super izlaskom, dugo se već nismo ovako smijali...

Đurologija
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/7
04.12.2019.
u 08:18

Pretplatnici Večernjega lista i 24 sata uživali su u 'Đurologiji', za koju smo podijelili čak 240 ulaznica

Prije nego što je uopće započeo svoj stand-up show u Ludoj kući, Branko Đurić Đuro na pozornicu nije izišao jednom ili dvaput, već čak četiri puta. Htio je pokazati kako to rade drugi pa je prvi put imao glazbenu pratnju, drugi je put bio sramežljiv poput, kako je kazao, Đorđe Balaševića, treći je put izišao imitirajući popularne američke komičare, a četvrti put s plesnom koreografijom.

Ipak, svaki je izlazak pratio gromoglasni pljesak, a njegovim šalama o glazbi, psovkama, životu u Sarajevu, glumi, alkoholu i seksu u “Đurologiji” publika se nije prestajala smijati puna dva sata. Čak ni kad je popularni glumac, redatelj, kantautor i, naravno, stand-up komičar izvodio pošalice baš na njihov račun.

Baš po našem ukusu

– Pitao sam tko je u braku, a gospodin je odmah digao ruku. Čim sam dodao tko je u sretnom braku, odmah ju je spustio – komentirao je Đuro jednog od gledatelja, uz gromoglasni smijeh ostatka publike. A gledatelji u punom kazalištu bili su mahom pretplatnici Večernjeg lista i 24 sata, koji su osvojili 240 ulaznica za stand-up show kojim je Đuro, podsjetio je, obišao zemlje poput SAD-a, Australije, Švedske i Švicarske. U četiri godine od premijere “Đurologiju” je pogledalo više od 250.000 ljudi.

– Obožavamo komediju, a Đuro je apsolutno genijalan. Presretni smo što smo dobili priliku pogledati ovaj stand-up. Hvala na lijepom izlasku – kazala je Mirjana Kremić, koju je u Ludu kuću poveo partner Ivica Sertić, dugogodišnji pretplatnik Večernjaka. Oboje su, dodala je, veliki ljubitelji kazališta, a i nagradnih igara, pa su tako već osvojili ulaznice za “Tulum u samostanu” u Komediji.

Svog je supruga na spoj povela i Mira Marenić Toljan. Ona i Kazimir Marenić također su veliki ljubitelji kazališta.

– Večeras smo se došli malo nasmijati, a uskoro ćemo na “Glembajeve”. Kad god vidimo da je neka predstava, odmah letimo na to. Tako da je ovo bio provod baš po našem ukusu – kazala je Mira Marenić Toljan.

Majka i kći Biserka Zubek Kovačević i Višnja Kovačević također koriste svaku priliku za druženje uz dobru predstavu pa su bile jako sretne što su ovaj izlazak provele uz puno smijeha.

Obiteljske novine

– Ne sjećam se kad sam se zadnji put ovoliko smijala. Ovo je bilo baš ono što nam je trebalo. Đuro je urnebesan – istaknula je Višnja Kovačević, čija je majka pretplatnica Večernjeg lista barem 35 godina.

– Volimo čitati Večernji, to nam je obiteljska tradicija, a novinari tog lista su nam neki od omiljenih – dodala je Biserka Zubek Kovačević.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije