Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sve na velesajam

'Pauk' više neće odvoziti vozila u Sesvete

Pauk vozilo
Daniel Kasap/Pixsell
26.09.2014.
u 08:00

Sva vozila koja Zagrebparking digne po nalogu bit će premještana na Velesajam, a deponij u Sesvetama zatvoren je zbog reorganizacije poslovanja

Deponij vozila Zagrebparkinga u Sesvetama od 15. rujna zatvoren je, a vozači kojima je "pauk" podigao automobil po njega će morati na Zagrebački velesajam – servisna cesta Istok II.

U Sesvete su dosad odvožena vozila koja su po nalogu bila premještena iz dijela grada istočno od linije razgraničenja koja se protezala od Bukovačke ulice, Svetica, Donjih Svetica, Heinzelove ulice, Radničke ceste, do Domovinskog mosta.

Deponij je zatvoren zbog reorganizacije poslovanja, a zasad uz Velesajam nije planirano otvaranje drugog deponija – kazao je Robertino Ojdanić iz službe za informiranje Zagrebparkinga. Za dodatne informacije građani se mogu javiti na telefone 6311-888, 6311-881, 091/4816-043, od 0 do 24 sata.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije