Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Projekt u Dugom Selu

Palača iz 19. stoljeća postaje Kulturni centar

Foto: WAVES KOMUNIKACIJE
1/5
17.11.2020.
u 13:30

U funkciji će kompletno biti do 2023., a prva faza, odnosno građevinsko-infrastrukturni radovi, trajat će do kraja studenog sljedeće godine.

Krajem 19. stoljeća su u njoj živjeli grofovi Drašković, do prije 13 godina ondje je bio Dom zdravlja, a danas je napuštena palača u samom centru Dugog Sela. No, ne zadugo jer već za nekoliko godina transformirat će se u moderan Kulturni centar za posjetitelje.

Najavio je tako tamošnji gradonačelnik Nenad Panian trenutačno najveći dugoselski projekt, vrijedan 14,4 milijuna kuna, od čega je 12,2 milijuna bespovratnih sredstava iz EU fondova. U funkciji će kompletno biti do 2023., a prva faza, odnosno građevinsko-infrastrukturni radovi, trajat će do kraja studenog sljedeće godine. Centar će imati dvoranu, učionice, muzejski postav...

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije