Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ilica 24

Otvoren još jedan Shoebox u centru

cipele
Grgo Jelavić/PIXSELL
31.01.2013.
u 13:23

Tražene cipele brojnih poznatih brendova preselile su se na novu adresu i u veći prostor

Poznati lanac trgovina modne obuće Shoebox otvorio je novu prodavaonicu u centru grada, u Ilici 24. Nakon nedavnog zatvaranja manjih trgovina u obližnjem Centru Cvjetni te u lokalu u Ilici 43 cipele brojnih poznatih brendova preselile su se na novu adresu i u veći prostor, gdje će ljubiteljicama modernih cipela donijeti još bogatiju ponudu. Lanac trgovina Shoebox prepoznatljiv je po ponudi cipela brojnih poznatih brendova i dizajnera kao što su Jeffrey Campbell, Jessica Simpson, Vince Camuto, BCBG, Vanilla i drugi. Atraktivni modeli i pristupačne cijene priskrbile su ovim trgovinama brojne obožavateljice, a povodom otvaranja nove trgovine posjetitelje su počastili i prigodnim popustom od 20 posto na odabrane modele popularnih australskih čizama UGG. Na police trgovina Shoebox već je stigao dio novih kolekcija obuće za proljeće.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije