Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izdanja VBZ-a

Omiljeno štivo kupite i na knjigomatu na glavnom kolodvoru

Knjigomat
Foto: Davor Puklavec/Pixell
1/5
16.11.2015.
u 12:00

Knjige po cijeni od 30 do 60 kuna odsad se mogu kupiti i na Glavnom kolodvoru, i to iz automata.

Prvi knjigomat u gradu Zagrebu postavio je VBZ, kako bi proširio krug svojih prodajnih mjesta. Kako kažu iz te izdavačke kuće, mnogo je dobrih knjiga koje je jednostavno šteta ne pročitati, a iz knjigomata na Glavnom kolodvoru one se mogu ponijeti i na putovanje.

Ovo je, najavili su iz VBZ-a, tek prvi od takvih automata koje će postavljati diljem grada, a ponuda naslova će se prilagođavati upravo određenom mjestu na kojem će knjigomat i biti postavljen. 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Drazen Klaric
Drazen Klaric
21:47 16.11.2015.

Hm, pa sad nek mi netko kaže tko je tu lud. Na Interliberu gužva do bola i knjige po tri kune, a ovdje, šugava sirotinja u popišanim i išaranim vlakovima, trebala bi plaćati ovu cijenu. Čudna država. Broj prodanih knjiga - ziro, nula.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije