Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na ŽITNJAKU

OktoBeer Fest donosi pivske novitete i “zero waste” delicije

Foto: PR
1/3
18.09.2022.
u 19:00

Ulaz je besplatan, a festival će do 9. listopada biti otvoren svakog dana od 10 do ponoći, petkom i subotom dva sata dulje.

Osam novih piva može se kušati na zagrebačkom OktoBeer Festu koji je u tijeku, a održava se u dvorištu craft pivovare The Garden Brewery na Žitnjaku. Na tekućem meniju naći će se OktoBeer lager klasičnog njemačkog stila, jaki lager Festbier, bezglutenski Landbier te legendarni minhenski stil Doppelbock.

Foto: PR

Najavljena je i bogata gastroponuda, točnije riječ je o delicijama poznatog chefa Marija Mandarića temeljenim na “zero waste” tehnici, a pripremat će i domaću tjesteninu s govedinom te dehidriranim šampinjonima i krastavcima. Gardenov chef Marko Palfi osmislio je pak koncept “Full Circle”, kojim se sladovi korišteni u izradi piva poslije koriste kao prirodna hrana za životinje, od kojih se potom prave delikatese.

Foto: PR

Za glazbenu animaciju svakog će dana biti zaduženi razni bendovi i DJ-evi, a subotnja jutra bit će rezervirana za lokalne proizvođače koje dovodi Mali plac.

Ulaz je besplatan, a festival će do 9. listopada biti otvoren svakog dana od 10 do ponoći, petkom i subotom dva sata dulje. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije