Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gastroakcija

Od idućeg tjedna ručak u restoranima za 100 kuna

konoba corsaro
VL
21.09.2011.
u 14:57

Osim ručka po pristupačnim cijenama građanima Zagreba brendirani će kamion nuditi juhe po promotivnim cijenama od 10 kuna dolaskom pred radno mjesto.

Kako bi se ponuda hrvatskih restorana približila što većem broju građana te potakla bolja suradnja između ugostitelja i posjetitelja, u ponedjeljak počinje još jedan Tjedan restorana Hrvatske.
Ova gastronomska akcija počinje Brunchom koji će se održati u središtu Zagreba, na terasi Oleander hotela Regent Esplanade Zagreb, a glavna značajka mu je ponuda posebno osmišljenih jelovnika sastavljenih od triju jela (predjelo, glavno jelo i desert) po fiksnoj cijeni od 100 kuna.

Većina restorana u ponudu uključuje aperitiv ili čašu vina. Vrijednost ponuđenih jela u redovitoj je ponudi veća najmanje 40 posto.
Organizatori također žele potaknuti građane na kušanje koktela prije večere pa će se u hotelskim barovima pod sloganom „Na Cocktail u hotel“ građanima nuditi kokteli po promotivnoj cijeni od 20 do 25 kuna.

U Tjednu restorana Hrvatska građane očekuje i akcija „Pokretne juhe“. Tijekom radnog dana brendirani kamion s juhama pripravljenim u restoranima svakog će dana u Zagrebu nuditi nekoliko vrsta juha po cijeni od 10 kuna.

Komentara 3

OB
-obrisani-
15:40 21.09.2011.

Organizatori također žele potaknuti građane na kušanje koktela prije večere pa će se u hotelskim barovima pod sloganom „Na Cocktail u hotel“ građanima nuditi kokteli\" ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ slogan nije mogao biti ~ „Na * koktel * u hotel“... tko bi to razumio?!

MB
Marlon Brando
16:56 21.09.2011.

Tak ,tak , kruha i igara ,da bedasti narod zaboravi na bitne stvari pred izbore !!!

LA
larala
19:38 21.09.2011.

Osim ručka po pristupačnim cijenama, :(, jel se to neko šali? 100 kn po osobi za jedan rucak na placu jednog trgovca iz kauflanda, plodina, billle cija je mj. placa 2200 je stvarno ponuda za nepropustiti, isto tako i super ponuda za naše penzice :(...., uz ove place i mirovine ljudi si nemru priuštiti ni ovu juhu za 10 kn...pa onda nek neko prica kako se super živi u rh

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije