Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u slavu izumitelja

Od 9. srpnja Dolina svjetla i vode, turistička ruta posvećena Tesli

20.03.2015., Zagreb -  Djecja igra na spomeniku Nikoli Tesli.  Photo: Marko Lukunic/PIXSELL
Marko Lukunić/PIXSELL
23.03.2016.
u 15:53

Tura će spojiti Zagreb, Karlovac i Ozalj, a promicat će umjetnost, zdrav život, tjelesnu aktivnost i prirodu...

Projekt ‘‘Dolina svjetla i vode’’, prva turistička ruta koja promiče znamenitog znanstvenika i izumitelja Nikolu Teslu, a koja će umrežiti Zagreb, Karlovac i Ozalj, predstavljen je jučer u Hotelu Palace.

– Ova ruta predstavlja izuzetan doživljaj inspiriran Teslom i obuhvaćen svime što je bila njegova preokupacija: umjetnost, zdrav život, tjelesna aktivnost i priroda – kazao je zagrebački gradonačelnik Milan Bandić dodajući da će događanja u Zagrebu biti na Trgu bana Jelačića i u Tehničkom muzeju Nikola Tesla.

Prva ruta ‘‘Doline svjetla i vode” počinje 9. srpnja, a najavljena je i premijera prve plesne predstave o Tesli koja će se prikazivati i u europskim gradovima.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije