Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u novozagrebačkom kvartu

Obišli smo gradilište: Klizalište pod balonom u Utrini otvorit će se u ožujku svjetskim prvenstvom

14.02.2024.
u 13:30

Montažni objekt s tzv. blackout ceradom i izolacijom za smanjenje temperature prvi će se put instalirati u Hrvatskoj, a takva se tehnologija uglavnom koristi u vrućim krajevima, primjerice Saudijskoj Arabiji

Ključne riječi

Komentara 3

KU
kublajkhan
10:59 15.02.2024.

Kaj ste mislili sa parkingom? Ak bute se po kvatovima parkirali, ne bu baš dobro. Glavno da se novci peru za par kontejnera i ceradu.

ZA
Zagrebčanka
23:02 14.02.2024.

Trebali su otvorit klizalište početkom veljače. Kako bi djeca možda mogla uživat za vrijeme praznika od 16-28 veljače. Po običaju, kasne i od klizanja ništa još čitavih mjesec, a vjerojatno i više, dana. Bravo!

Avatar rubinet
rubinet
16:43 14.02.2024.

Montažni objekt s tzv. blackout ceradom.... A to je ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije