Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sav taj blues

Norman Beaker Trio, vrhunski blues u Vintageu. Javite se za karte!

Norman Beaker Trio
PR FOTO
26.03.2014.
u 11:09

Norman Beaker Trio britanski je sastav kojeg uz legendarnog gitarista čine i John Price na basu i Steve Gibson za bubnjevima. Koncertom u četvrtak u Vintageu promoviraju novi album

Dijelio je pozornicu i razmjenjivao riffove s Vanom Morrisonom, Jimmyjem Pageom i Robertom Plantom, a evo ga sad i u Zagrebu, u Vintage Industrial Baru.

Legendarni britanski blues gitarist Norman Beaker s istoimenim trijom svira u Vintageu u četvrtak 27. ožujka.

On je predvodnik britanske blues scene na kojoj djeluje već 40 godina, a u Norman Beaker Triju uz njega su još i basist John Price i bubnjar Steve Gibson, i svi su oni vrsni glazbenici koji su zadužili otočni i svjetski rock'n'roll.

- Norman je kao bijeli Freddie King - za Beakera je jednom kazao legendarni B.B. King, a s njim su suglasni i svi koji su Beakera imali za susvirača - Chuck Berry, Robert Plant, Jimmy Page, Peter Green, Eric Burdon, Tony Ashton, Alexis Korner, Chris Farlowe, Larry Garrner, Graham Bond, Van Morrison...

Norman Beaker Trio sutra u Vintage Industrial baru promovira novi, lanjski album Between The Lines, a oni koji žele čuti tu energičnu mješavinu svog tog bluesa, praćenu finim humorom, mogu izdvojiti 40 kuna i biti u četvrtak od 20 sati u Savskoj 160. Koncert je od 22.30 sati.

Vecernji.hr dijeli 1x2 ulaznice najbržem čitatelju koji se s imenom i prezimenom javi na javi@vecernji.net.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije