Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKA GORICA

Nesuvisla lista MOŠT svrgnula Dražena Barišića

dražen barišić
Foto: Sanjin Vrbanus/Cityportal.hr
1/5
18.01.2016.
u 20:27

Goricom i Fašničkom Republikom Turopoljskom sa šefom Princom Fašnikom od sada vladaju ministri Žir, Luk i Pajcek

Završeni su pregovori oko preuzimanja ključeva grada Velike Gorice. U 18.15 sati ''Nesuvisla lista MOŠT'' na čelu s Princom Fašnikom s vlasti je svrgnula gradonačelnika Dražena Barišića.

„Jedno pet puta mu je zapeo ključ za kragnu dok ga je skidao s vrata, ali je rekao da mu nije teško. Tuguje, lupa glavom po zidu jer ovih dana mu je sve džabe kaj je do sad napravil“, izjavio je Princ Fašnik ekskluzivno za Cityportal.hr.

Nedoumica više nema, Goricom i Fašničkom Republikom Turopoljskom sa šefom Princom Fašnikom od sada vladaju ministri Žir, Luk i Pajcek, svi zajedno okupljeni u MOŠT.

Cijeli članak možete pročitati ovdje.

>> U Samoboru spaljen fašnik uz spektakularan vatromet

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije