Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Davor bernardić u dvd-u zapad

VIDEO Nepoznata strana bivšeg šefa SDP-a: 'Već deset godina sam ponosni vatrogasac'

Neva Zganec/PIXSELL
03.10.2021.
u 19:23

Bivši šef SDP-a istaknuti je član DVD-a Zapad. Sudjelovao je i u intervencijama nakon petrinjskog potresa. Nosio je letve, dijelio čizme i hranu te u siječnju objavio fotografiju s terena na svom Instagram profilu

Živahno popodne na svježem zraku proveli su danas svi oni koje je put nanio u Medarsku ulicu 80 gdje je Dobrovoljno vatrogasno društvo Zapad održalo svoj tradicionalni Dan otvorenih vrata. Vatrogasni dobrovoljci koji brinu za sigurnost Oranica, Malešnice, Španskog i južnog Vrapča održali su nekoliko vježbi te malonogometni turnir. Pekli su se i ćevapi pa je događaj privukao stotinjak susjeda iz Oranica, Rudeša, Kustošije... 

Oko 12 sati prisutnima se obratio predsjednik DVD-a Danijel Silić te potpredsjednik, Davor Bernardić. Bivši šef SDP-a istaknuti je član DVD-a Zapad. Sudjelovao je i u intervencijama nakon petrinjskog potresa. Nosio je letve, dijelio čizme i hranu te u siječnju objavio fotografiju s terena na svom Instagram profilu. 

Bernardić i Silić pozdravili su okupljene i pohvalili hrabrost i požrtvovnost dobrovoljnih vatrogasaca kojima smo mogli svjedočiti i u teškim trenucima zagrebačkog i petrinjskog potresa kada su, ponekad i u smjenama od 24 sata nesebično pomagali stradalima.  

-Sretan sam što sam već deset godina člana DVD-a Zapad. Na svakoj intervenciji, bilo da je riječ o požaru, poplavi ili potresu,  dečki i cure iz DVD-a pokazuju nevjerojatnu požrtvovnost, entuzijazam i veliko srce - rekao je Bernardić. 

Nakon toga, održana je atraktivna vježba u kojoj su potražni psi pokazali svoju inteligenciju i vještine. Održana je i simulacija prometne nesreće u kojoj su vatrogasci iz gorućeg automobila spašavali "žrtve".

Razgledati se mogla oprema i vozila vatrogasaca što se najviše svidjelo onim najmlađima. Odigran je i neobičan malonogometni meč u kojem su dečki iz DVD-a zapad odmjerili snage s VNK Zanatlija i Futsal momčadi Dinama koja je utakmicu odigrala u vatrogasnim interventnim odijelima. 

Fešta je u Medarskoj trajala čitav dan, a organiziran je i upis novih članova u DVD. 

 


 

Ključne riječi

Komentara 5

DU
Deleted user
14:36 05.10.2021.

Nije u stranci znao ugasiti vatru a sada će to negdje drugdje učiniti? Bruh.

RO
roland
19:52 03.10.2021.

Meni je najbolji Bernardić kada se na vatrogasnim zabavama opusti i sprda Peđu Grbina. Ljudi se smiju, otkidaju...

LI
linkser2
22:20 03.10.2021.

jeli njemu poznato da je vatrogasac? Rijetko bezvezan lik

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije