Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Radovi na cestama

Nemojte zapeti u gužvi, pogledajte pregled izmjena u prometu po Zagrebu

Radovi na cesti
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/2
02.09.2020.
u 09:56

Posebno dugo trajat će radovi na izgradnji kanala odvodnje u Miroševečkoj cesti na dijelu od Ulice Granešina do Fabijanićeve ulice. Zbog tih radova, ta dionica će ostati zatvorena do 16. prosinca.

Zagrebačkom avenijom, kod raskrižja s Petrovaradinskom ulicom, do sutra u 12 sati prometuje se prema privremenoj regulaciji, zbog radova na plinskim instalacijama, poručuju u Zagrebačkom holdingu.  Avenijom Marina Držića, od Ulice grada Vukovara, od Slavonske avenije, do petka se prometuje prema privremenoj regulaciji, i to zbog zbog radova na obnovi javne rasvjete. Također do petka, prometuje se prema privremenoj regulaciji od 8 do 17 sati u Ulici Mirka Bedeka, kod kućnog broja 7, zbog radova na plinskom priključku, dok je Ulica Kaktusa u Starom Brestju do tog istog dana zatvorena je za sav promet, zbog radova na kolniku.

Suženim dijelom kolnika prometuje se u Ulici Jankomir, kod k.br. 25, zbog radova na telekomunikacijskoj infrastrukturi, do subote i to  od 8 do 16 sati, a zbog sanacije sjevernog tramvajskog kolosijeka, dijelom Ilice, do nedjelje u 6 sati. DO subote se za sav promet zatvara se  Kijevska ulica i to od Vukovarske do Kapucinske ulice, ,a Ulica Dunjevac  zatvorena će biti do 9. rujna u 20 sati.

 

Selskom cestom, ​u zoni Creske ulice, prometuje se suženim dijelom kolnika, zbog radova na izgradnji autobusnog stajališta, do 14. rujna u 20 sati te Gračanskom cestom, u zoni raskrižja sa Ulicom Gračansko dolje, zbog izgradnje rotora, do 15 rujna, od 7 do 20 sati. Suženim dijelom kolnika, prometovat će se i u Ulici Mate Parlova, do 20. rujna, zbog radova na kolniku, a Mirogojskom cestom, na dijelu od Rockfellerove ulice do k.br. 16, zbog prilagodbe Nastavnog zavoda za javno zdravstvo situaciji nastaloj kao posljedica pandemije, do 31. listopada.

Posebno dugo trajat će radovi na izgradnji kanala odvodnje u Miroševečkoj cesti na dijelu od Ulice Granešina do Fabijanićeve ulice. Zbog tih radova, ta dionica će ostati zatvorena do 16. prosinca.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije