Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tribina grada

Neka građani odluče što će biti na mjestu Gredelja

Petar Glabov/PIXSELL
05.07.2018.
u 08:55

Svrha jučerašnje tribine bila je da se građani uključe u donošenje odluka o budućnosti Gredelja.

Novo gradsko središte na lokaciji Gredelj u Trnju - put za očuvanje vrijednog industrijskog blaga, tribina je koja je jučer održana upravo u prostoru nekadašnjega industrijskoga diva.

Tribinu su predvodili zamjenica gradonačelnika Grada Zagreba dr. sc. Jelena Pavičić Vukičević, pomoćnik ministrice kulture Davor Trupković i pročelnica Gradskoga ureda za strategijsko planiranje i razvoj grada Sanja Jerković, a svrha joj je bila da se građani uključe u donošenje odluka o budućnosti Gredelja.

Naime, uskoro bi trebao biti raspisan međunarodni natječaj za revitalizaciju, a zasad je poznato da će se financirati modelom javno-privatnog partnerstva.

Komentara 6

Avatar Drazen Klaric
Drazen Klaric
11:08 05.07.2018.

Hm, koja demagogija. Grad je pustio da to sve tamo ispropada i zarđa, jeftino kupio zemlju, a sada će građani, čijim je novcem to kupljeno kokodakati i laprdati svoje ideje od kojih će biti prihvačena, -nijedna. Tihi partner iz javno - privatnog partnerstva će napraviti zgrade i poslovne prostore, oprati lovicu, prodati to sve, a gradu na teret ostaviti revitalizaciju tri stare ruševine, parnjaču i dvije tračnice. Koliko puta moraš biti nasađen da bi shvatio da te odostraga boli. Građani Zagreba su očito otupili na tu vrstu boli.

VI
Vito
13:57 05.07.2018.

Neka građani odluče što će biti na mjestu Gredelja:: Vješaonica nepoštenih političara???

GR
grebza
16:43 05.07.2018.

Sve što zagrepčani moraju odlučiti je da maknu/delete-nu bandića. Brzo i jednom zauvijek.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije