Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 48
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dotaknuo je brojne

Naš poznati rukometaš na Facebooku objavio dirljivu fotografiju: 'U iščekivanju vjernog prijatelja'

Zagreb: Četvrtfinale hrvatskog kupa, PPD Zagreb - RK Dubrava
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/4
17.06.2023.
u 08:09

Članovi grupe su reagirali na objavu, a dok su se neki pitali kako će završiti siuacija, drugi upućeni umiruju.

Emotivnom objavom koja je u 12 sati skupila više od tisuću i šesto reakcija, naš proslavljeni rukometni reprezentativac i vratar Filip Ivić dotaknuo je brojne korisnike jedne od najvećih Facebook grupa u metropoli, Zakaj volim Zagreb. Ivić je objavio fotografiju mačke koja sklupčana leži na tepihu ispred ulaza u Kineziološki fakultet u Sveučilišta u Zagrebu na Jarunu.

- U iščekivanju svog vjernog prijatelja domara koji je nažalost preminuo, životinjska srca…Jednostavno neopisivo! - napisao je uz objavu u kojoj su se brzo javili i drugi članovi grupe, od kojih su neki upoznati sa sudbinom mačke.

Foto: Facebook Zakaj volim Zagreb

I dok se dio njih pitao, što će sa životinjom biti sada, drugi tvrde da nema brige za "miceka" te da mu je dobro jer ga znaju brojni studenti, prolaznici i djelatnici fakulteta koji se često s njim poigraju, pomaze ga, a nerijetko i nahrane. Iako, zaključuju drugi, ima i obilje prirode i mjesta za lov u blizini.

VIDEO: Užas u Buzinu, automobilom naletio na skupinu ljudi na parkiralištu

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije