Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Do 15 sati

Naoružajte se strpljenjem: Tri lokacije na istoku Zagreba ostaju bez vode

Zagreb: Stanovnici Sloboštine opskrbljuju se vodom iz cisterne
Filip Kos/PIXSELL
20.02.2024.
u 06:00

U obustavu dotoka vode uključena je Ružmarinka od broja 27 do 35, Kennedyjev trg od 2. do 6. broja, te Ulica kralja Zvonimira na broju 137

Zagrepčani koji stanuju ili rade u Ulici Ružmarinka, na Trgu J. F. Kennedyja i u Ulici kralja Zvonimira u Maksimiru u utorak će dobar dio dana biti bez vode, javlja Zagrebački holding

Prekid će trajati od 8 do 15 sati, a razlog su planirani radovi na vodoopskrbnom sustavu. U obustavu dotoka vode uključena je Ružmarinka od broja 27 do 35, Kennedyjev trg od 2. do 6. broja, te Ulica kralja Zvonimira na broju 137. 

Iz podružnice Vodoopskrba i odvodnja mole korisnike za strpljenje i razumijevanje, a za vrijeme trajanja radova pitka će voda biti osigurana autocisternom s oznakom 'Voda za piće'.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije