Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Nakon godinu dana stanke, vraća se najveći festival dobrog zvuka i dobre glazbe u ovom dijelu Europe – TOO LOUD FEST

TOO LOUD FEST
11.10.2021.
u 16:16

Uskoro počinje festival koji je već prijašnjih godina uvršten u kalendar najvećih i najpoznatijih svjetskih audio/video događaja, uz München, Las Vegas, Pariz, London i Tokio. Ove godine predstavit će se 25 izlagača iz više europskih zemalja.

U Zagrebu se 16. i 17. listopada održava najveći glazbeno-vizualni događaj godine u Hrvatskoj – TOO LOUD FEST 2021 na već tradicionalnoj lokaciji, u DoubleTree by Hilton Zagreb hotelu.

Prošle godine, zbog pandemije, festival nije održan, stoga smo sigurni kako će mnogi ljubitelji dobrog zvuka pohrliti nadoknaditi propušteno.

A nadoknaditi se ima mnogo toga. Posjetitelje spremno čeka 25 izlagača iz više europskih zemalja na 28 izlagačkih mjesta, koji zastupaju više od 150 najpoznatijih audio i video brendova, kao što su Marantz, Yamaha, Sony, Denon, Technics, Bowers & Wilkins, Mark Levinson, Sonus faber, McIntosh i mnogi drugi.

Kao i svake godine, posjetitelji će imati privilegij prisustvovati mnogobrojnim domaćim europskim i svjetskim premijerama pojedinih audio i video uređaja. Jedna od ekskluzivnih prezentacija obuhvaća Sonus faber Il Cremonese Ex3me zvučnike (420.000 kn/par), izrađene u svega 50 parova. Ovi se zvučnici iznimno rijetko mogu vidjeti i čuti u svjetskim razmjerima!
A kako zvuči glazba na audio sustavu od čak 2 milijuna kuna? I to će se moći čuti, ali i usporediti s drugim audio sustavima, pa tako i onom u Lexus ES Luxury automobilu s ugrađenim Mark Levinson audio sustavom.

Organizator ističe kako je posebno ponosan što će ove godine na festivalu zasvirati i virtuoz na gitari - Vlatko Stefanovski te hvaljeni, mladi glazbenik The Gentleman.

Pa sumirajmo - oba dana posjetitelji će uživati u prezentacijama, radionicama, predavanjima, upoznati se s novim tehnologijama i modernim dizajnom.

Prema riječima entuzijasta dobrog zvuka i organizatora TOO LOUD FESTA, Nebojše Uglješića: "Ovogodišnji TOO LOUD FEST jedan je od rijetkih događaja ovog tipa ove godine u Europi. I upravo se zato posjetiteljima pruža jedinstvena prilika, da za samo 60 kuna, saznaju sve ono što ih zanima vezano u audio i video na jednom mjestu, ali i mnogo više od toga. Ne zaboravimo na glazbene nastupe, predavanja, radionice i ostale zabavne sadržaje."

Ponovimo važne stvari:
GDJE? - DoubleTree by Hilton Zagreb hotel
KADA? - 16. i 17. 10. 2021.
RADNO VRIJEME? – subota: od 10 do 20 sati, nedjelja: od 10 do 18 sati
ULAZNICE? Entrio.hr
Cijena 60 kuna za jedan dan i 90 kuna za dva dana festivala. Mogu se kupiti i na dane festivala na blagajni DoubleTree by Hilton hotela Zagreb.

POSJETITE NAŠU WEB STRANICU: http://tooloudfest.com

Pratiti nas možete i na Facebook stranici Too Loud bloga te na Instagram profilu.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije