Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Čeka se policija

Na zagrebačkom Zelenom valu zapalio se automobil

auto
Foto: Snimila čitateljica
1/6
Autori: luc, SaD/VLM
24.02.2012.
u 10:42

Požar koji je zahvatio prednji dio automobila te se proširio i na njegovu kabinu brzo je ugašen, a ekipa vatrogasaca trenutačno dežura na terenu do dolaska policije koja će obaviti očevid

Osobni automobil Volkswagen zapalio se u prijepodnevnim satima na Zelenom valu u Hebrangovoj 9.

– Dojavu da se dimi iz automobila uz opasnost od požara zaprimili smo u 10.20 sati te je na teren upućena jedna vatrogasna ekipa – pojasnio je dežurni djelatnik Javne vatrogasne postrojbe grada Zagreba.

Požar koji je zahvatio prednji dio automobila te se proširio i na njegovu kabinu brzo je ugašen, a ekipa vatrogasaca trenutačno dežura na terenu do dolaska policije koja će obaviti očevid.

Neslužbeno doznajemo da se automobil zapalio u vožnji.

Ključne riječi

Komentara 9

Avatar Gump, Forrest
Gump, Forrest
11:13 24.02.2012.

za sada nepoznata marka izgleda kao VW passat, devedeset-i-neko godište

AD
adrian1
11:09 24.02.2012.

s obzirom da zgrada izgleda kao apokaliptični prizori iz bivših sovjetskih republika uništenih građanskim ratovima stvarno ne bi bilo šteta da je izgorila

NP
Npr19
11:06 24.02.2012.

Dobro da ga nije parkirao nasred ceste nego uz zgradu jer je svakako manja šteta da se zapali zgrada nego da se, ne daj Bože, zablokira promet pa da mu drugi vozači trube.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije