Dan zaljubljenih

Na Splavnici ruže za Valentinovo od 10 do 15 kuna

ruže
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
1/3
13.02.2015.
u 20:11

Prodavači ruže počeli prodavati na glavnom trgu dan prije Valentinova

Dan prije Valentinova na glavnom su se trgu, uz tradicionalne cvjećare na Splavnici, pojavili i prodavači ruža.

Dok su oni svoje ruže prodavali za 20 kuna, na Splavnici su se mogle naći od 10 do 15 kuna. No sudeći po današnjoj prodaji, većina će čekati sam Dan zaljubljenih kako bi obavili kupnju.

Komentara 2

Avatar zgdomorodac
zgdomorodac
09:33 14.02.2015.

Na kvatricu ruza u celofanu na jednom mjestu 25 kuna a na drugom cak 30 kuna pa to je kila mesa i onda kukaju kak nis ne zarade a kupuju na zelenoj trznici po pet kuna na veliko pa i manje .

DU
Deleted user
06:32 14.02.2015.

Sliku koju ste objavili je s Trga, na sa Splavnice. I jučer je iz takve kante jedna crvena ruža koštala 20 kn. Od šoka mi je zbrisal tramavaj, jer sam išla pogledati koliko nas druga prodavačica cijepa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije