Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POLICIJA KOMENTIRALA DRAMU

Muškarci s nožem ušetali u dječju igraonicu u Zagrebu, uhićeni su: 'Riječ je o Rusima'

Zagreb: Kriminalistička policija u istrazi stambene zgrade na Srednjacima
Emica Elvedji/PIXSELL
12.01.2024.
u 15:13

Počinitelji prekršaja, trojica ruskih državljana, uhićena su te dovedena na nadležni Općinski sud u Novom Zagrebu, priopćila je policija.

Grupa ruskih državljana, tražitelja međunarodne zaštite, izazvala je u noći s 10. na 11. siječnja nerede ispred jednog kafića u zagrebačkim Dugavama. Naime, muškarac krvave glave ušao je u lokal s prijateljima noseći nož kako bi ondje isprao glavu, nakon čega je počeo praviti probleme u kafiću.

Incident je naknadno za Zagreb.info potvrdila i zagrebačka policija, koja je kazala da je u Dugavama intervenirala po dojavi i uhitila trojicu Rusa zbog izazivanja nereda.

Jedan od njih je, po dolasku policije ispred lokala, odbacio oštar predmet, zbog čega je protiv njega podnesen optužni prijedlog zbog posjedovanja oružja, dok je protiv svih podnesen optužni prijedlog zbog kršenja javnog reda i mira. Počinitelji prekršaja uhićeni su te dovedeni na nadležni Općinski sud u Novom Zagrebu, priopćila je policija.

Incident je, inače, prijavio sam vlasnik lokala, koji je pozvao policiju nakon prijetnji gostima. Agonija je navodno trajala tri sata, a, prema svjedocima, galama iz lokala probudila je stanovnike obližnjih zgrada. Kasnije je otkriveno da se sličan incident dogodio i u jednoj dječjoj igraonici, nedaleko od lokala.

VEZANI ČLANCI:

– Dvojica su ušetala, dok smo trećeg uspjeli zadržati izvan objekta. Vlasnik je zatim pozvao policiju. Tada doznajemo da su u policiji zaprimili isti poziv par sati ranije i da je muškarac s krvavom glavom ušetao u dječju igraonicu, koja je dvije ulice dalje od kafića – ispričao je šokirani svjedok za Zagreb.info.

VIDEO Nevjerojatan incident u Puli: 'Netko je zapalio vrata crkve prije mise'

Komentara 16

IK
ivan.katic57
15:58 12.01.2024.

Odmah predati Putinu. Traze zastitu a opijaju se po ZG.

Avatar nisam_robot
nisam_robot
16:56 12.01.2024.

Istočnjački mentalitet. Dok ne dobiju po ušima misle u pijanstvu da su neka sila. Poslije... tovariš bre, ko nas bre zavadi.

LE
Levanto
17:53 12.01.2024.

Upozna sam Ruse. To su bahatnici od kojih bježi svaaki normalan čovik.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije